reklama
NIE. Panie wybiorą, Panowie przywiozą i odwiozą ( M. w 1 str. spokojnie pojedzie) I pAnie ją będą monitorować! Na zmianę co jakiś czas + włączona niani e. ( opcja dla nieufnych). Niania może książkę czytać
Dobre
A może zapytać właścicieli ośrodka, czy nie mają jakiejś córki/siostrzenicy/kogoś takiego? Bo ona będzie musiała tyko tam być i w razie czego nas wołać, nie? Ja się piszę na 100%, jeśli nie wyjdzie za drogo. Dziewczyny, ustosunkujcie się proszę do tej opcji :-)
A K. powiedz, że ciężko mu dogodzić Ktoś się tymi dziećmi musi zająć kurka blaszka...
Jaja sobie robił ;-) Opcja jest świetna - byle się udało! I bierzcie gitarrę
Aestima
Fanka BB :)
I niech ona poda najpierw cenę, jak mnie pytali chciałam 100 zł za taką kację- studentki są mało wymagające Jutro szukamy na niania.pl i ktoś niech tam dzwoni o siostrzenicę popyta, tak? Dzici położymy w jednym z pokoi ( którymś większym), zsuniemy łózka+ turystyczne Ci co mają ( później takiego delikwenta się tylko wyniesie z łóżkiem razem)
właśnie miałam o tym napisaćDziewczyny, proponuję żeby każdy wziął jakiś koc czy matę i po kilka zabawek, zrobimy dzieciom miejsce do zabawy, co Wy na to? Ciekawe czy podłogi będą czyste?
reklama
o masakra jakie wy macie pomysły
1. śniadania - u nas opcja za droga zbieram na wyjazd więc muszę oszczędzać a za 60 zł to my nie wyjemy tego na dwa śniadania, my odpadamy - wstajemy koło 8
2. wspólna niania - nieeee, ostatnio Mati sie kręci i budzi w nocy i postękuje często, bałabym sie, że wszystkie dzieci pobudzi - mój M. zaoferował, ze on z małym zostanie w pokoju nawet sam, ale ja z nianią elektroniczną nie mam problemów, najwyżej Marcin będzie monitorował.
3. Matę zabiore i zabawki też, a co z tym szafingiem ? mam coś brać? a jak tak to co?
1. śniadania - u nas opcja za droga zbieram na wyjazd więc muszę oszczędzać a za 60 zł to my nie wyjemy tego na dwa śniadania, my odpadamy - wstajemy koło 8
2. wspólna niania - nieeee, ostatnio Mati sie kręci i budzi w nocy i postękuje często, bałabym sie, że wszystkie dzieci pobudzi - mój M. zaoferował, ze on z małym zostanie w pokoju nawet sam, ale ja z nianią elektroniczną nie mam problemów, najwyżej Marcin będzie monitorował.
3. Matę zabiore i zabawki też, a co z tym szafingiem ? mam coś brać? a jak tak to co?
Podziel się: