reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
NIE. Panie wybiorą, Panowie przywiozą i odwiozą ( M. w 1 str. spokojnie pojedzie) I pAnie ją będą monitorować! Na zmianę co jakiś czas + włączona niani e. ( opcja dla nieufnych). Niania może książkę czytać:)
:rofl2::rofl2::rofl2:
Dobre :-D
A może zapytać właścicieli ośrodka, czy nie mają jakiejś córki/siostrzenicy/kogoś takiego? Bo ona będzie musiała tyko tam być i w razie czego nas wołać, nie? Ja się piszę na 100%, jeśli nie wyjdzie za drogo. Dziewczyny, ustosunkujcie się proszę do tej opcji :-)

I niech ona poda najpierw cenę, jak mnie pytali chciałam 100 zł za taką kację- studentki są mało wymagające;) Jutro szukamy na niania.pl i ktoś niech tam dzwoni o siostrzenicę popyta, tak? Dzici położymy w jednym z pokoi ( którymś większym), zsuniemy łózka+ turystyczne Ci co mają ( później takiego delikwenta się tylko wyniesie z łóżkiem razem:-D)

Nasz syn na gitarze umie grać! Ale nie bierzemy, bo pisałam wcześniej jaką mamy syt.- będziemy od rodziców jechać a co będzie z nami jechać- już wymieniałam. Także zajedziemy jak cyggani- wypchani po brzegi:-)

reklama
o masakra jakie wy macie pomysły:szok:
1. śniadania - u nas opcja za droga zbieram na wyjazd więc muszę oszczędzać a za 60 zł to my nie wyjemy tego na dwa śniadania, my odpadamy - wstajemy koło 8
2. wspólna niania - nieeee, ostatnio Mati sie kręci i budzi w nocy i postękuje często, bałabym sie, że wszystkie dzieci pobudzi - mój M. zaoferował, ze on z małym zostanie w pokoju nawet sam, ale ja z nianią elektroniczną nie mam problemów, najwyżej Marcin będzie monitorował.
3. Matę zabiore i zabawki też, a co z tym szafingiem ? mam coś brać? a jak tak to co?

Do góry