reklama
Aestima
Fanka BB :)
ok, daj znać a ja pogadam ze swoim M. Ale w sumie on się chyba na wszystko zgodzi, bo założył, że to mój wyjazd a on się dopasuje) No i chętnie spędzi z Miesiem czas, bo u moich rodziców jakiś czas pewnie będziemy sami... bez mężusia i tatusia:-( A wczoraj jak wróciłam, to powiedział, że fajne są od czasu do czasu takie męskie wieczory i że jak mnie nie ma Mieszko się do niego fajnie tuli, w ogóle jak przyszlam, to się chichrali zamiast spać
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
15 zł to jest od głowy czy od pokoju/domku?? bo trochę drogo - za 30 zł mozna kupić 1 kg szynki przecież
a z usypianiem to nie wiem - my będziemy mieszkać w pokojach w jednym budynku czy w domkach bo już nie pamietam? nie ukrywam że jeśli w domkach to nie wyobrażam sobie zostawić Majki samej, mimo że w domu gdy zaśnie zamykamy na klamkę sypialnię, potem jadalnie która dzieli ja od duzego pokoju i dopiero my urzędujemy więc ogległośc jest ale inny budynek... sama nie wiem...
Pomysł Aestimy zpodziałem jeden wieczór my drugi panowie jak dla mnei ok
a z usypianiem to nie wiem - my będziemy mieszkać w pokojach w jednym budynku czy w domkach bo już nie pamietam? nie ukrywam że jeśli w domkach to nie wyobrażam sobie zostawić Majki samej, mimo że w domu gdy zaśnie zamykamy na klamkę sypialnię, potem jadalnie która dzieli ja od duzego pokoju i dopiero my urzędujemy więc ogległośc jest ale inny budynek... sama nie wiem...
Pomysł Aestimy zpodziałem jeden wieczór my drugi panowie jak dla mnei ok
Aestima
No ja też będę spokojniejsza jak ktoś przy dzieciach będzie czuwał ( raz my raz nasi mężowie), bo tak to bym spokojnej głowy nie miała i pewnie co 5 minut bym ganiała...
Madzioolka, z Twoim T, to mój M. chętnie pogada o nurkowaniu- teraz mu wykupiłam pierwszą lekcję, bo on kocha sporty wodne- żeglarz zapalony ( choć teraz czasu nie ma, ale ma patent sternika i kilka rejsów za nim), na desce próbował, no a nurkowania jeszcze niet, ale na pewno posłucha chętnie, bardzo go takie rzeczy kręcą
Madzioolka, z Twoim T, to mój M. chętnie pogada o nurkowaniu- teraz mu wykupiłam pierwszą lekcję, bo on kocha sporty wodne- żeglarz zapalony ( choć teraz czasu nie ma, ale ma patent sternika i kilka rejsów za nim), na desce próbował, no a nurkowania jeszcze niet, ale na pewno posłucha chętnie, bardzo go takie rzeczy kręcą
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Aestima nie ma problemu, T podzieli się wiedzą i doświadczeniem
No i stety/niestety T nie podchodzi do naszego zlotu tak jak Twój Michał - że to tylko dla mnie bo bierze sprzęt i będzie nurkował w dzień, ięc Maja zostaje pod moją opieką. Tyle że On opiekuje się nią na codzień więc się nie oburzam i nie zabraniam
No i stety/niestety T nie podchodzi do naszego zlotu tak jak Twój Michał - że to tylko dla mnie bo bierze sprzęt i będzie nurkował w dzień, ięc Maja zostaje pod moją opieką. Tyle że On opiekuje się nią na codzień więc się nie oburzam i nie zabraniam
Aestima
Madzioolka, nie wiem czemu tu ale znalazłam coś w sam raz dla naszych dzieci
Krawcowe - Gellner Dorota - Książki dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
Krawcowe - Gellner Dorota - Książki dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com
reklama
Aestima
Madzioolka, u nas sytuacja jest zupełnie inna, bo to M. w pracy w weekend b. chętnie spędza z nami czas i Miesiem się zajmuje, a ja korzystam, bo po całym tygodniu muszę odetchnąć. A treaz dodatkowo kilka dni pewnie nie będzie nas widział i w ogóle będzie stęskniony...
Podziel się: