reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Aestima, chytry plan ;-) I w sumie fajny, tylko ja jakoś tak się nastawiłam na takie wspólne [obupłciowe ;-)] spędzanie czasu... tylko jeszcze nie wymyśliłam, jak to zrobić :sorry:

reklama
no też nie wymyśliłam a myślę intensywnie. Myślałam więc o wspólnym, obupłciowym dniu a osobny wieczorze ( zwłaszcza, że mało takich;))

ok, daj znać a ja pogadam ze swoim M.:) Ale w sumie on się chyba na wszystko zgodzi, bo założył, że to mój wyjazd a on się dopasuje:)) No i chętnie spędzi z Miesiem czas, bo u moich rodziców jakiś czas pewnie będziemy sami... bez mężusia i tatusia:-( A wczoraj jak wróciłam, to powiedział, że fajne są od czasu do czasu takie męskie wieczory i że jak mnie nie ma Mieszko się do niego fajnie tuli, w ogóle jak przyszlam, to się chichrali zamiast spać:szok::-D

15 zł to jest od głowy czy od pokoju/domku?? bo trochę drogo - za 30 zł mozna kupić 1 kg szynki przecież :)

a z usypianiem to nie wiem - my będziemy mieszkać w pokojach w jednym budynku czy w domkach bo już nie pamietam? nie ukrywam że jeśli w domkach to nie wyobrażam sobie zostawić Majki samej, mimo że w domu gdy zaśnie zamykamy na klamkę sypialnię, potem jadalnie która dzieli ja od duzego pokoju i dopiero my urzędujemy więc ogległośc jest ale inny budynek... sama nie wiem...
Pomysł Aestimy zpodziałem jeden wieczór my drugi panowie jak dla mnei ok :)

No ja też będę spokojniejsza jak ktoś przy dzieciach będzie czuwał ( raz my raz nasi mężowie), bo tak to bym spokojnej głowy nie miała i pewnie co 5 minut bym ganiała...

Madzioolka
, z Twoim T, to mój M. chętnie pogada o nurkowaniu- teraz mu wykupiłam pierwszą lekcję, bo on kocha sporty wodne- żeglarz zapalony ( choć teraz czasu nie ma, ale ma patent sternika i kilka rejsów za nim), na desce próbował, no a nurkowania jeszcze niet, ale na pewno posłucha chętnie, bardzo go takie rzeczy kręcą:tak:

Aestima nie ma problemu, T podzieli się wiedzą i doświadczeniem :)
No i stety/niestety T nie podchodzi do naszego zlotu tak jak Twój Michał - że to tylko dla mnie:-p bo bierze sprzęt i będzie nurkował w dzień, ięc Maja zostaje pod moją opieką. Tyle że On opiekuje się nią na codzień więc się nie oburzam i nie zabraniam :)

reklama
Madzioolka, u nas sytuacja jest zupełnie inna, bo to M. w pracy w weekend b. chętnie spędza z nami czas i Miesiem się zajmuje, a ja korzystam, bo po całym tygodniu muszę odetchnąć. A treaz dodatkowo kilka dni pewnie nie będzie nas widział i w ogóle będzie stęskniony...

Do góry