reklama
za 2 doby za pokój 2-osobowy ten nocleg, tak?Nocleg 160zł, Trasia pisała kilka stron wcześniej.
edit.
Mrsmoon, super
za 2 doby za pokój 2-osobowy ten nocleg, tak?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Żeby się nie okazało, że się nie mieścimy w zaklepanych pokojach
traschka
Mama Marysi
heh też o tym pomyslałam Damy radę! Ja jadę sama to już się miejsce dodatkowe robi.
ramari
Fanka BB :)
he he bo ja tak z cichacza Was wziełam Długo nic a potem takie szybkie decyzje- ja tak mam. Proszę napiszcie mi kiedy Wy się tam spotykacie i wogóle jakieś ważne sprawy, które ustaliłyście. Pewnie ciężko mi będzie przebrnąć przez te wszystkie strony, więc byłabym wdzięczka za przekaz w pigułce :-)
ramari
Fanka BB :)
Wchodziłam na tą stronę i ja byłabym chętna na taki większy pokój z dostawką, bo będę miała tylko jedno łóżeczko turystyczne i chyba inaczej się nie pomieścimy.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - ile pokoi w końcu zamówiłaś ? Trzeba się zliczyć. _Angel_ napisała, że zostaną dostarczone i odebrane. AGATA R będzie solo więc dokoptować ją będzie można - jak wspominała - gdziekolwiek. My we dwie z łóżeczkiem, ale Młoda nie przesypia nocy więc jeśli któraś słomiana wdowa chętna. Bo większe pokoje poza Ramari chcą Nutria i Silva jeden wspólny oraz Izabela34.
A tematy do rozkmninienia:
1. posiłki - zakupy, forma
2. grill - jw
3. stroje - nasze i maluchów
4. co na wypadek niepogody - salony z kulkami w Koninie
5. muza - czy tylko skrzypce ?
6. szafing
Coś jeszcze ?
A tematy do rozkmninienia:
1. posiłki - zakupy, forma
2. grill - jw
3. stroje - nasze i maluchów