reklama
Znalazłam podsumowujący post Forever... Jakieś uwagi? Czy to wszystko, o co nam chodzi?
Setana - szkoda :-(, no ale zdrowie najważniejsze.
No to mamy:
1.Mrsmoon 2 + 1
2.Silva 2 + 1
3. Nutria 2 + 3
4. Ja - Zołza 2 + 1
5. Ironia 2 + 1
6. Aestima 2 + 1
7. Traschka 2 + 1
8. Madzioolka 2 + 1
9. AGATA R 1
10. Kati83 2 + 1
11. Izabela34 2 + 2
12. ja 1 + 1
i ew.
13. Mysia23 2 + 2
14._Angel_ 2 + 1
Czyli potrzebujemy 9 ew. 10 dwójek ( przy założeniu, że AGACIE R nie będą przeszkadzały nocne piski Młodej ) i 2 ew. 3 razy coś większego. Dobrze by było aby w tych dwójkach się łóżeczko turystyczne dało wstawić.
Wszystko na kupie oczywiście.
Interesuje nas plac zabaw bezpieczny, bliskość podgrzewanego jeziora, miejsce na grill/ognisko, czy są utensylia grillowe, może coś na zrobienie posiłku choćby maluchom, lodówka - może więcej niż jedna na taką bandę , mikrofala też by się przydała. No i cena oczywiście, dwie noce 20/22.04., czy za hurt zniżka, jak daleko do sklepu.
A co do obowiązującej kolorystyki to jeśli chodzi o Młodą to nie wiem jaki wtedy rozmiar będzie nosić, coś już mam zabezpieczone , dla siebie oczywiście już też.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka - tylko ten weekend oczywiście
Ja jestem mocno rozwalona czasowo ostatnimi czasy więc się zbytnio na działanie niestety nie piszę.
Ja jestem mocno rozwalona czasowo ostatnimi czasy więc się zbytnio na działanie niestety nie piszę.
No dobra, to potrzeba nam coś więcej, niż to, co wyszczególniła Forever? Jak dla mnie, to ważne, żeby było miejsce na łóżeczko turystyczne, lodówka, jakiś czajnik, mikrofalówka. Sądzę, że najważniejsze rzeczy do ogarnięcia są wymienione.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mam czajnik turystyczny
traschka
Mama Marysi
ja mogę wziąć mikrofalówkę
Hej, dzisiaj widziałam się z Nutrią - ani jej mąż, ani mój jakoś nie pałają wielką chęcią do wyjazdu (w przeciwieństwie do nas) więc postanowiłyśmy stworzyć na czas wyjazdu związek partnerski ja, ona i "nasze" dzieci, weźmiemy jeden pokój i pojedziemy jednym autem, będzie taniej i wszyscy będą happy
Także jeśli chodzi o nas przesyłam aktualizację - liczcie 2+3 (Ja, Nutria, Szymek, Basia i Piotruś)
I może zrobimy jakieś podsumowanie, bo podejrzewam, że trochę towarzystwa nam się wykruszy, a termin coraz bliżej...
Ja w kwestii organizacji niestety nie dam rady...
Czekam więc na wieści
Także jeśli chodzi o nas przesyłam aktualizację - liczcie 2+3 (Ja, Nutria, Szymek, Basia i Piotruś)
I może zrobimy jakieś podsumowanie, bo podejrzewam, że trochę towarzystwa nam się wykruszy, a termin coraz bliżej...
Ja w kwestii organizacji niestety nie dam rady...
Czekam więc na wieści
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
O! To sobie pozostali - z Krzysiem - Panowie męski weekend zorganizują. Fajnie, że nie będę jedyną samotną matką tego weekendu Myślę, że się towarzystwo wykruszy jak dojdzie do spraw finansowych, moim zdaniem trzeba by było choć po 50 zł od pokoju wysupłać. Ale drzewiej dobrze by było wiedzieć gdzie konkretnie jedziemy
Ostatnia edycja:
Podziel się: