reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

tak, jadę sama z Marysią. Jadę ok 14, 14.30 pewnie. Tychy sa strasznie rozkopane, jeżdżę tamtędy kilka razy w miesiącu na jakieś koncerty i jeżdżę już zawsze przez Tychy miasto, nie drogą nr1. Nie jedzie się źle, kilka rond ale generalnie jest się w ciągłym ruchu. W piątek ne dwupasie będzie w Tychach z 40 minut stania.

reklama
ok zobaczymy jak pójdzie z trasą przez Tychy,
Trasiu ja mam jedynie buty jakby cie coś interesowało to pisz rozmiar

Asinka ja sama z dwójką dziękuję, chciałabym choć na chwilę usiąść:-D Szymuś jest słodki, ale przy nim trzeba ciągle latać. Tydzień temu na pogotowiu z nim byliśmy, tak się w głowę uderzył. Wszędzie się wspina, ja wymiękam. Wrama z toalety a on siedzi na regale i się śmieje, zawał na miejscu! Sam skubany sobie krzesło podsunął... zatem z dwójką sama nie jadę! A Marcin umówił się z kumplem na ich PPP (Piesza Pielgrzymka Piwna) i idą swoje 30km szlakiem przydrożnych browarów:baffled: Szymuś śpi jedną noc u babci.
Mogę ci przywieźć wasze ubranka czy to nie jest odpowiedni moment?

kati dzięki, buty na razie mamy:)

Trasia uwierz mi, że Nina robi to samo :p co chwilę na stole, biurku czy czymkolwiek. Alpinistka :-D ale biorę obydwoje, bo nie mam innej możliwości.
PPP brzmi nieźle :-D
Aha, dziewczyny nie gniewajcie się na mnie jeżeli przyjadę bez prezentów, ale bez auta z dwójką i po chorobie jestem uziemiona :-(

prezenty?? Mam nadzieję, że żadna nie planuje! Ja nawet plakietek nie miałam kiedy zrobić, ale wezmę kolorowy papier samoprzylepny, możemy plakietki narysować. Będzie wersja dla biedaków.

kobitki kobitki, nawet nie mam jak popodczytywać ostatnio, ale o zlocie pamiętałam i chciałam Wam życzyć świetnej zabawy :) wyściskajcie się na wzajem i wszystkie dzieciaczki ode mnie!!!!

reklama
Do góry