reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

reklama
no wlasnie na pewni nie chcialabym jechac bez beneczka bo to tez dla dzieciaczkow mial byc wypad eh.. ja tam wplacilam 50 zł to niech se ktoras odbije to :)

ironia jakby mu sie polepszylo to przyjedzcie w sobote

asinka mi to nie przeszkadza, bo u nas w przedszkolu tez to cholerstwo sie panoszy, na dobra sprawę w każdym sklepie może być ktoś z taka wirusówką,

dziewczyny ja jade na pewno
tylko nie wiem kogo mam zabrać?
Jadę z Matim sama bez męża na 2 dni
Asinka mi to nie przeszkadza jak będziecie juz zdrowi, bo jak będą wszyscy wymiotować w aucie hmmmm to średnio ;-)
Trasia jak bym miała podjechać do Bielska to nie ma sprawy nadrobiłabym ok 50 km tylko, chyba ze u Asinki w Pszczynie zostawiłabyś auto ewentualnie. Mówie w razie gdyby Asia nie jechała.
A co do ubranek szkoda ze nie pisałaś wcześniej dwie torby z Auchan ciuchów pożyczyłam koleżanki synkowi właśnie na 92 - nie zostało mi na dzień dzisiejszy nic...

Ostatnia edycja:
Prognozy są korzystne dla Nas :-) dzieci się rewelacyjnie czują, a ja już nie rzygam i czuję się ok, pomijając plecy, które okropnie mnie bolą. Poleżę w wannie, to mi przejdzie. Więc na obecną chwilę jedziemy :-) ale zobaczymy jutro. Trzymajcie kciuki!!

u nas zdrówko świetnie:) Ale ja dopiero wróciłam z pracy, musiałam się uwijać na szybko z zakupami bo już sklep zamykali i w zasadzie nawet zakupów nie zrobiłam porządnych. Dzieci śpią, całe pakowanie jutro przy nich hmm... będzie ciekawie.
Asinka super! Mi też to nie przeszkadza jeśli rzeczywiście będą zdrowi. Najwyżej zabronię Marysi bawić się z Tymkiem hehe;-):-D

kati zatem życzę wam szerokiej drogi! Zastanawiam się czy jechać na te Żory na autostradę czy przez rozkopane Tychy...

reklama
Przypuszczam ze Tymek więc będzie stał w kącie :p więc no problem :-D
Kawałek rozkopany, ale myślę, że damy radę.
Trasiu a o której będziecie jechać? Jedziesz tylko z Marysią?

Do góry