reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkanie czerwcówek 2012

Ale was się świetnie czyta a jeszcze lepiej ogląda.Na wrzesień pisze się na bank tym bardziej jeśli będą to okolice o których wspominałyście.Do jeziora mam równe 100 km.

Madziolka ja też Fb ale za nic w świecie nie moge Cie znaleść

reklama
Ale się rozpisalyście.....szok.
Widzę, że temat spotkania wrzesniowego na topie. Bardzo chciałabym pojechać ale niestety okolice Sulejowa to dla mnie za daleko :-( na podróż z Julią. Ode mnie to wychodzi w granicach 550-570 km więc to sporo, tym bardziej, że prawdopodobnie jechalabym sama z Julią, bo M nie dostanie wolnego zaraz po urlopie. No ale większość z Was będzie miała blisko więc miejsce dla Was idealne.

moim zdaniem miejsce w środku trzeba wyznaczyć jak skład będzie już znany. coby tak jak teraz nie był- madzioolka 6h a ja 3, tylko mniej więcej po równo
tez prawda, tylko ze pewnie niektóre z nas będą uzalezniać swój wyjazd biorac pod uwagę równiż miejsce czyt. odległosc. wiec wydaje mi sie logiczne najpierw wstepnie ustalic jakąs lokalizacje, a jak juz bedzie znana liczba chętnych i miejsca ich zamieszczkania to wtedy mozna bedzie ją nieco zmodyfikowac. Bo jak na razie to chetne z całej Polski praktycznie bo i z płd i z płn, wsch i zach.

Angel - podziwiam cie ze dajesz rade z tyloma trudnosciami.. twarda babka z ciebie :D no i nie ogarniam tych twoich testow konsumenckich -- gdzie ty to miescisz wszystko u sasiadow trzymasz? mistrz testerek haha :-D

Moja mama to się śmieje że trzeba drugie meble do kuchni kupować bo już sie nic nie mieści :p
A co do testowania to są dużo lepsi ode mnie :-D

Ale twoje teksty miażdżą!Już się nie mogę doczekać września

reklama
Do góry