reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Aktywnych Mam - Kraków

Witajcie,
zapraszamy na kolejne spotkanie w Krakowie :) i logowania się do portalu
http://aktywnemamy.pl/squad,show,20183.html

warsztaty stylizacji w ramach "Aktywne mamy" odbędą się 26.05,
o godzinie 10.00 , przy Benedykta Cesarza 25. Czas trwania to 2 godziny.
Tematem zajęć będzie: " Nie wielki zmiany czynią cuda"
Warsztaty poprowadzi Pani Kamila Zarudzka absolwentka Szkoły Artystycznego Projektowania Ubioru, Personal Shoper.
Stylistka przybliży czym jest analiza sylwetki. Następnie przedstawi klasyfikację i scharakteryzuje typy sylwetek. Po nazwaniu typu sylwetki zostaną wyszczególnione plusy i minusy dla danej sylwetki. Prowadząca doradzi jaką biżuterię i dodatki są najlepsze dla danej sylwetki. W trakcie dyskusji przedstawione zostaną najnowsze trendy mody.
W ramach warsztatów zostanie zapewniona opieka nad dziećmi oraz poczęstunek. Mamy nie ponoszą opłaty za wejście.
Ilosc miejsc ograniczona.

a jak się zalogować do portalu Aktywne Mamy:

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę www.aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
zapraszamy na kolejne spotkanie w Krakowie :) i logowania się do portalu
Aktywnemamy.pl

warsztaty stylizacji w ramach "Aktywne mamy" odbędą się 26.05,
o godzinie 10.00 , przy Benedykta Cesarza 25. Czas trwania to 2 godziny.
Tematem zajęć będzie: " Nie wielki zmiany czynią cuda"
Warsztaty poprowadzi Pani Kamila Zarudzka absolwentka Szkoły Artystycznego Projektowania Ubioru, Personal Shoper.
Stylistka przybliży czym jest analiza sylwetki. Następnie przedstawi klasyfikację i scharakteryzuje typy sylwetek. Po nazwaniu typu sylwetki zostaną wyszczególnione plusy i minusy dla danej sylwetki. Prowadząca doradzi jaką biżuterię i dodatki są najlepsze dla danej sylwetki. W trakcie dyskusji przedstawione zostaną najnowsze trendy mody.
W ramach warsztatów zostanie zapewniona opieka nad dziećmi oraz poczęstunek. Mamy nie ponoszą opłaty za wejście.
Ilosc miejsc ograniczona.

a jak się zalogować do portalu Aktywne Mamy:

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę www.aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

super spotkanie sie szukuje szkoda,ze nikt nie uwzglednil,ze niektore mamy pracuje i milo checi przybycia sa wtedy w pracy :-(

Takie mamy były uwzględniane na poprzednim spotkaniu ,które odbywało się w sobotę w klubie MUDI.

i niestety ZAWSZE będzie ktoś komu termin nie odpowiada i na to nie ma rady a program aktywne mamy uwzględnia i te które "siedzą " w domach i te które pracują.

Takie mamy były uwzględniane na poprzednim spotkaniu ,które odbywało się w sobotę w klubie MUDI.

i niestety ZAWSZE będzie ktoś komu termin nie odpowiada i na to nie ma rady a program aktywne mamy uwzględnia i te które "siedzą " w domach i te które pracują.
no fajna polityka:szok: ze jak ktos byl na wczesniejszym spotkaniu to na nastepne nie moze przyjsc??? wiecej jest chyba naszych mam Krakowskich ktore pracuje i bardziej im pasuje weekand
myslalam,ze forum jest dla wszystkich,tak i spotkania organizowane przez nich

Ostatnia edycja:
Program nie kończy się na dwóch spotkaniach. Będą różne terminy i różne tematy.

Mile widziane są wszystkie mamy zarówno te z Babyboom.pl jak i Aktywnemamy.pl ( a na nim zarejestrowane są i mamy pracujące i domówkowe)

Na chwilę obecną właśnie dlatego by zadbać o wszystkie użytkowniczki , ( również te które nie miały okazji przyjść na pierwsze spotkanie ) został ustalony termin w tygodniu.

Nigdzie nie było napisane ,że kto był na pierwszym spotkaniu nie może przyjść na kolejne.

Jeśli więc jesteś zainteresowana by uczestniczyć w spotkaniach sprawdzaj watek a możne wyjdź z propozycją miejsca, tematu, terminu?

Na takie sugestie też jesteśmy otwarci.

EDIT:
zapraszam do zapisywania się przez portal Aktywnemamy.pl
http://aktywnemamy.pl/meeting,squad,20183.html

Ostatnia edycja:
Ten termin mi nie odpowiada. Niby dla AKTYWNYCH mam, a nie uwzględnia tych, które pracują... Bez sensu. I to jeszcze w dzień Matki. Ja taki dzień wolę spędzić z mężem i synkiem.

Ja z chęcią się wybiorę następnym razem, oczywiście jeżeli będzie to w weekend.

Witajcie ponownie,
mam prośbę o informacje kto był na spotkaniu a nie mógł dołączyć do niego w Aktywnych mamach?
Zależy nam na tym by ilość osób w portalu AktywneMamy.pl pokrywała się z rzeczywistą ilością użytkowniczek.

Na kolejne spotkania będzie się można zapisywać wyłącznie przez portal Aktywnych Mam.

Witam serdecznie,
w imieniu Akademii Radosnej Mamy i Kamili Zarudzkiej, dziękujemy za spotkanie. Dotarły już do mnie komentarze po spotkaniu. Cieszymy się że spędziłyście ten czas twórczo i dowiedziałyście się jaki typ sylwetki prezentujecie, jaki strój jest dla Was odpowiedni, a także jakie są najnowsze tredny mody również dla mam- tych w ciąży i tych dla których wygoda jest najważniejsza.
Zapraszam do galerii ze spotkania:
Galeria

Dziękujemy również portalowi Babyboom i Aktywne Mamy oraz marce Johnson&Johnson za reazliację spotkania.
Mam nadzieję, że będziemy spotykać się regularnie.
Pozdrawiam serdecznie,

reklama
Do góry