reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Aktywnych Mam - Kraków

Cześc dziewczyny...Ja mieszkam na Oświecenia..W Krakowie zaledwie od roku.Mam 7 miesięcznego synusia..bardzo chętnie poznam jakąś Mamuśkę chętną na spacerki w parze..Mamy tutaj piękny park...:-) czekam na bratnią duszę!!

reklama
w grudniu szykuje się duże spotkanie dla Aktywnych Mam ( brzuchatek i mam niemowlaków) z Krakowa.
Szczegóły podam wkrótce

Dajcie znać na którą się zapisałyście :tak:

Zapraszajcie koleżanki a i przypominam ,ze ilość miejsce jest ograniczona.

GoGaga.pl zainicjowała właśnie cykl spotkań pt. "GoMama" w 6 miastach w Polsce specjalnie dla użytkowniczek BabyBoom.pl - forum dla przyszłych i obecnych rodziców. Spotkania są skierowane do świeżo upieczonych mam. Wiemy, że potrzebujecie wyjść z domu i porozmawiać z koleżankami z forum fejs tu fejs. W piątym wydaniu Gagi autorka Agnieszka Berlińska pisała o tym, jak bardzo potrzebna jest grupa wsparcia, kiedy nasze dzieci są malutkie w artykule Nie jesteś sama!, więc dobrze Was rozumiemy.

Wszystkie zainteresowane mamy zapraszamy w środę 8 grudnia o godz. 10:00 na pogaduchy, poczęstunek i chwilę relaksu do Sztamki. Dla dzieci przewidziano w tym czasie zajęcia lub/i opiekę w zależności od ich wieku.Wstęp wolny.

Dla dzieci przewidziano w tym czasie zajęcia lub/i opiekę w zależności od ich wieku.

Weźcie koniecznie aparaty i wyślijcie nam zdjęcia z Waszego spotkania! Najfajniejsze znajdą sią w fotorelacji z GoMama w marcowym wydaniu Gagi. Autorki wybranych zdjęć dostaną od nas prenumeratę pisma.

Mamy, które chciałyby wziąć udział w spotkaniu, prosimy o wcześniejszą rezerwację miejsc pod adresem: wroclaw@gogaga.pl Liczba miejsc ograniczona. Na ten sam adres prosimy słać zdjęcia!

Spotkanie odbędzie się najprawdopodobniej w godzinach przedpołudniowych.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam ja też chętnie do was dołączę, i także poznam mamę z oś Kurdwanowa. Mam 2 córki wieku 9 lat i 14 msc. Pozdrawiam.

Do góry