Mozi
MAMUŚKA BB
hej, ja jestem hutowa mamuskaMam wrażenie, że prawie wszystkie mamy mieszkają na Ruczaju i okolicach albo na Bieżanowie, a z Huty tak mało osób...:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej, ja jestem hutowa mamuskaMam wrażenie, że prawie wszystkie mamy mieszkają na Ruczaju i okolicach albo na Bieżanowie, a z Huty tak mało osób...:-(
Witaj koteczek
Ja, co prawda nie mam juz tak maleńkiej córeczki, bo moja skończyła dwa latka, ale za chwile spodziewam sie kolejnego maluszka. Też mam juz dość ten nasiadówki w domu, sam na sam z mala. Dlatego chętnie się możemy gdzieś spotkać. Może niebawem nadejdzie w koncu ta upragniona wiosna i bedzie sposobność wyjść gdzies na spacerek. Mieszkam na klinach borkowskich, wiec niedaleko od Ciebie. Pozdrawiam Aga
hej ja też jestem z huty może się spotkamy:-)hej, ja jestem hutowa mamuska
Ja jestem ze stoków także niedaleko:-)Dziewczyny z Huty, z której części Huty jesteście? My z Mistrzejowic.
hej hej, a moze sa jakies mlode mamusie z okolic klinow, borku albo lagiewnik?? niedawno sie tutaj przeprowadzilam i szalu dostaje, chetnie bym napila sie pysznej kawy herbatki w fajnym towarzystwie
cześć momiaaal!
mieszkam na krańcu kurdwanowa, niedaleko łagiewnik
cześć, ja mieszkam na ruczaju, także niedaleko łagiewnik. mam 2,5 miesięczną córeczkę, chętnie wybrałybyśmy się na spacer w towarzystwie, całymi dniami jesteśmy same, mąż często w delegacji, a ja nawet nie mam z kim o kolce pogadać. walcze z nią od 3 tygodni, masakra
Witaj koteczek
Ja, co prawda nie mam juz tak maleńkiej córeczki, bo moja skończyła dwa latka, ale za chwile spodziewam sie kolejnego maluszka. Też mam juz dość ten nasiadówki w domu, sam na sam z mala. Dlatego chętnie się możemy gdzieś spotkać. Może niebawem nadejdzie w koncu ta upragniona wiosna i bedzie sposobność wyjść gdzies na spacerek. Mieszkam na klinach borkowskich, wiec niedaleko od Ciebie. Pozdrawiam Aga
Witajcie dziewczyny! Jak super że trafiłam na wasze posty! Jestem mamą 3 tygodniowej dziewczynki i mieszkam na Klinach Borkowskich. Już niebawem pewnie wyruszymy na spacerki i mam nadzieje że uda mi się spotkać z kimś kto ma maluszka i wspólne tematy do rozmów. Z niecierpliwością będę czekała na rozwój sytuacji
ja prawie też może jakieś spotkanie? w końcu robi się coraz cieplejhej, ja jestem hutowa mamuska
jak miło! kolejne koleżanki chętne na spacery! w sumie przy takiej tempteraturze już możecie spacerować, moja miała 12 dni jak Ją wzięłam 1szy raz na spacer, tak na 20 min. jak Twoja ma 3 tygodnie to wyjdżcie choć na chwile. ja tymczasem czekam na dalsze wieści dotyczące spacerków, pozdrawiam[/QUOTE
ja jestem z kurdwanowa więc też mam do Was niedaleko koteczek26 mój mąż też pracuje w delegacji i też siedzę dużo sama i jeszcze nikogo tu nie znam bo niedawno się tu przeprowadziliśmy,więc też z miłą chęcią spotkam się na jakiś spacerek pozdrawiam