reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkanie Aktywnych Mam - Kraków

reklama
Hej! Ja jestem mama z okolic Pradnika Białego. Mam dość siedzenia w domu i chętnie poznam mamuski chętne na wspólne spacery (jestem zmotoryzowana, więc mogę gdzieś podjechac). Mój synek ma 3,5 mies, a żadna z koleżanek nie ma dzieci. Pozdrawiam.

Witajcie Krakowianki drogie!

Wszystkie mamy z dziećmi, a także przyszłe mamy, serdecznie zapraszamy na spotkania Karmelowych Dzieci.

Jest to Klub dla Mam z dziećmi, znajdujący się przy klasztorze Karmelitów Bosych przy ul. Rakowickiej 18 w Krakowie. Spotykamy się w środy od 9:00 do 12:00 w sali św. Anny (wejście od furty - pierwsze drzwi po lewej stronie, zaraz za wejściem do kościoła). Celem naszego klubu jest spotkanie się w gronie mam, rozmowa, spotkania z ciekawymi ludźmi, wypicie wspólnie kawy lub herbaty itp. Spotkania są oczywiście BEZPŁATNE. Mile widziane - lecz nieobowiązkowe - są domowe ciasteczka, owoce, małe co nieco dla milusińskich. Według możliwości i czasu mam.

Więcej informacji o nas, o tematyce spotkań i relacje z poprzednich spotkań można znaleźć tutaj: http://www.karmelowedzieci.pl/

Jeśli odpowiada wam taki duch spotkań, to jeszcze raz serdecznie ZAPRASZAMY!!!

Ostatnia edycja:
Cześć Mamusie,
mam na imię Sylwia, moja Lenka ma 8 miesięcy. Mieszkamy niedaleko Multikina, Parku Wodnego, można powiedzieć, że to prawie os. Oświecenia. Jesteśmy chętne na spacery, pogaduchy i zabawy z innymi Mamami i ich Maluszkami. Czekamy na odzew:)

dziewczyny z Nowej Huty (ale nie tylko), jest w ARTzonie Ośrodka Kultury im. C. K. Norwida (os. Górali 4) i w Klubie Kuźnia (os. Złotego Wieku 14) dużo fajnych spotkań dla świeżych i przyszłych mam, podsyłam Wam link:

Naturalnie jestem Mamą

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
moja Alicja ma 2,5 miesiąca. Mieszkamy na osiedlu Kliny, blisko ulicy Borkowskiej. Jeśli któraś Mama chętna jest do wspólnych spacerów to będzie nam bardzo miło.

Pozdrawiam:)

Do góry