reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
Dobra dotarłam i tu :-)
Podsumowując, impreza u Elvie 1.12.2012 godzina 12:00 ( dużo dwunastek )
Aniez kochana 100km to wcale nie daleko luzik:-)
Podsumowując, impreza u Elvie 1.12.2012 godzina 12:00 ( dużo dwunastek )
Po takiej objazdówce jaką miała ostatnio Gosia, co to jest 100km ;-) Rzut beretem
Laski z uwagi na niespodziankę, jaką dla Was szykuję proponuję by spotkanie odbyło się o 13.00.
Niespodzianka a w zasadzie dwie niespodzianki planowane na godz. 14:00 jak już się towarzystwo całe rozgości
Reklamacji nie przyjmuję i gwarantuję, że będą Panie zadowolone;-)
Niespodzianka a w zasadzie dwie niespodzianki planowane na godz. 14:00 jak już się towarzystwo całe rozgości
Reklamacji nie przyjmuję i gwarantuję, że będą Panie zadowolone;-)
gosienkag76
Wreszcie tu dotarłam
Kobietki co ze spotkaniem Wrocławskim, jakieś propozycje ?
Kobietki co ze spotkaniem Wrocławskim, jakieś propozycje ?
Ja mam propozycję by się spotkać na stoku z połówkami;-) Te, które nie jeżdżą na nartach będą grzane wino piły, faceci na stoku będą się integrować. My z M. jedziemy w przyszłym tygodniu w sobotę lub niedzielę, dzieci zostawiamy w Rio. Ktoś chętny z nami wybyć?? Pogoda sprzyja.
Ja mam propozycję by się spotkać na stoku z połówkami;-) Te, które nie jeżdżą na nartach będą grzane wino piły, faceci na stoku będą się integrować. My z M. jedziemy w przyszłym tygodniu w sobotę lub niedzielę, dzieci zostawiamy w Rio. Ktoś chętny z nami wybyć?? Pogoda sprzyja.
To jeszcze gdzieś śnieg jest
aniez
Aniam, A co? Przyjeżdżasz?
W Karpaczu warunki są niezłe, w Szklarskiej też:-) jakbyś się upierała, to na biegówkach też pojedziesz
Karpacz onLINE, imprezy, wydarzenia, noclegi Karpacz, Interaktywna Baza Noclegowa, mapa miasta KARPACZ. Noclegi w Karpaczu.
Spotkanie pod stokiem u nas odpada, pozostaje Wrocławski klimacik. Termin jest mi obojęntny, byle weekendowy :-) coś ustalcie, to się postaram dostosować :-)
W Karpaczu warunki są niezłe, w Szklarskiej też:-) jakbyś się upierała, to na biegówkach też pojedziesz
Karpacz onLINE, imprezy, wydarzenia, noclegi Karpacz, Interaktywna Baza Noclegowa, mapa miasta KARPACZ. Noclegi w Karpaczu.
Spotkanie pod stokiem u nas odpada, pozostaje Wrocławski klimacik. Termin jest mi obojęntny, byle weekendowy :-) coś ustalcie, to się postaram dostosować :-)
reklama
Aniam, A co? Przyjeżdżasz?
Wiesz co do karpacza to się akurat wybieram , ale w czerwcu Teraz to wiesz że ja z dala od śniegu mam zamiar się trzymać . Ja już wiosną żyję Nikt by mnie na żadne narty nie namówił .
Podziel się: