reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Laski z uwagi na niespodziankę, jaką dla Was szykuję proponuję by spotkanie odbyło się o 13.00.
Niespodzianka a w zasadzie dwie niespodzianki planowane na godz. 14:00 jak już się towarzystwo całe rozgości :)
Reklamacji nie przyjmuję i gwarantuję, że będą Panie zadowolone;-)

Ja mam propozycję by się spotkać na stoku z połówkami;-) Te, które nie jeżdżą na nartach będą grzane wino piły, faceci na stoku będą się integrować. My z M. jedziemy w przyszłym tygodniu w sobotę lub niedzielę, dzieci zostawiamy w Rio. Ktoś chętny z nami wybyć?? Pogoda sprzyja.

Ja mam propozycję by się spotkać na stoku z połówkami;-) Te, które nie jeżdżą na nartach będą grzane wino piły, faceci na stoku będą się integrować. My z M. jedziemy w przyszłym tygodniu w sobotę lub niedzielę, dzieci zostawiamy w Rio. Ktoś chętny z nami wybyć?? Pogoda sprzyja.

To jeszcze gdzieś śnieg jest :-p:-p

reklama
Aniam, A co? Przyjeżdżasz? :-p
W Karpaczu warunki są niezłe, w Szklarskiej też:-) jakbyś się upierała, to na biegówkach też pojedziesz :-p
Karpacz onLINE, imprezy, wydarzenia, noclegi Karpacz, Interaktywna Baza Noclegowa, mapa miasta KARPACZ. Noclegi w Karpaczu.

Spotkanie pod stokiem u nas odpada, pozostaje Wrocławski klimacik. Termin jest mi obojęntny, byle weekendowy :-) coś ustalcie, to się postaram dostosować :-)

Wiesz co do karpacza to się akurat wybieram , ale w czerwcu :-D:-D Teraz to wiesz że ja z dala od śniegu mam zamiar się trzymać . Ja już wiosną żyję :-D Nikt by mnie na żadne narty nie namówił .

Do góry