reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Dziewczyny ja mogę w sobotę bo muszę te buty do tańca oblukać :tak: Więc sprawdziłam w kalendarzu i są takie terminy 16 i 23 bo potem już święta . Co proponujecie ja się dostosuje.

Elvie my odpadamy bo nie mam co z trolami zrobić :-(

Aniam ​kiedy w tym czerwcu przyjeżdżasz do Karpacza bo ma być spotkanko więc może to jakoś zgramy ?

reklama
Hmm.. no to jak w ten weekend to ja wybieram niedzielę, w sobotę mamy już ustawiony Karpacz.
Spotkanie może się odbyć tez u mnie jakbyście chciały.

Patrze, spotkaniowy sie swieci, wiec z czystej ciekawosci zagladnelam, a tam elvie post:

Ja mam propozycję by się spotkać na stoku z połówkami;-) Te, które nie jeżdżą na nartach będą grzane wino piły, faceci na stoku będą się integrować. My z M. jedziemy w przyszłym tygodniu w sobotę lub niedzielę, dzieci zostawiamy w Rio. Ktoś chętny z nami wybyć?? Pogoda sprzyja.

... No to sobie wyobrazilam kazda mamuske z poreczna politrowka ;-) hahaha, to by sie zadzialo :tak:

zielona niezłe masz skojarzenia:-D działoby, oj działo

Mi też ten weekend pasuje:tak:siostra ma wprawdzie urodziny, ale to wieczorna impreza

Elvie ty to ewidentnie zakochana jesteś :-p bo niestety tak jak napisałam w pierwszym poście u mnie w grę wchodzą ​soboty bo muszę buty do tańca zobaczyć a w niedzielę niestety sklep zamknięty :-(

Zielona dobre :-D

23.03... o ile mi się rodzina nie zwali na głowę, bo są plany... ale mgliste i mam nadzieję, że kijem je od siebie odepchną :-D

reklama
Dziewczyny ja mogę w sobotę bo muszę te buty do tańca oblukać :tak: Więc sprawdziłam w kalendarzu i są takie terminy 16 i 23 bo potem już święta . Co proponujecie ja się dostosuje.

Elvie my odpadamy bo nie mam co z trolami zrobić :-(

Aniam ​kiedy w tym czerwcu przyjeżdżasz do Karpacza bo ma być spotkanko więc może to jakoś zgramy ?

Gosieńko my się z Annaoj wybieramy od 1 do 7go

Do góry