reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

he he he fajnie :-)
mój mąż się pyta czy też się wybieram bo by mnie zawiózł :-D ;-) do częstochowy 2 godziny a w weekend nawet w 1.5 się uwinie a to potem już nie tak daleko ;-)
ale chyba nie byłoby dobrze żebym w każde spotkanie się pchała :-p

reklama
Agnieszka no coś TY przyjeżdżaj . Jak to w każde z nami się nie widziałas więc to inne :)
Bajeruj chłopa no wy macie dobry dojazd .

he he he ;-) ok :-D
tylko nie wiem czy mnie mąż przywiezie i potem odbierze (choć dla niego dzień do doopy by był bo tam i do domu ma jak nic 4 godziny i potem znowu) czy może moim autem pojade i może Annaoj by się wtedy ze mną załapała. Oczywiście zależy z kąd ona dokładnie jest i czy by chciała :-p :-D no i co mam przywieźć w takim razie bo sie wpraszam z M.

Agnieszka dziewczyny też z mężami będą . więc jak coś by miał towarzystwo .
Ale się ekipa szykuje .
Zielona - boisz się juz tego najazdu ? he he

Agnieszka jak przyjedziesz to możesz przebierać w synowych dla M.

Z cz-wa mam pociąg praktycznie co pół godziny, więc będę w okolicach 11.

A co dukanowskich przepisów to trzeba będzie wyszukać coś dobrego.
Zielona daj znać na co masz ochotę? Na słodkości czy konkrety?

reklama
Anka ja raczej jak już dotre to tylko z M. chociaż wszystko może wziąć w łeb bo mężowi na ten czas sie wyjazd kroi a z J i M sama autem nie pojade takiej drogi bo osiwne

Do góry