reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
połamana kici z małżem też przyjedzie!! postanowione...!! tylko co mam przywieźć ?? może jakieś winko ?? albo wodę skoro zielona na dukanie :-) i zielona jak chcesz upiekę Ci chleb dukanowski :-) mam w nim wprawe :-)

a małż powiedział, że jak będzie śnieg to pojedzie do kamieńska na deskę :-p

aniam ja myślałam, że Ty z wawy jesteś... a Ty piszesz, że w godzinę dojedziesz... :eek:

Kici, chlebek, mmmm brzmi kuszaco. Ostatnio jakies buleczki upieklam i nawet ok wyszly, ale chleba to mi sie jakos nie chcialo piec. Malzowi deske z glowy wybij, bo Anka juz zdecydowala, ze z Izowym chlopem odsniezac w razie sniegu beda :D

No to Maonka, musisz zredagowac pierwszego posta :D i uzupelnic dane.

no to mówisz i masz !! przywioze Ci dukanowskiego chleba :-)
a moja babcia i tak wróży wiosnę od marca... więc 3mam ją za przeczucia :-D

Zielona - to ja tam mieszam w Maonkowym poście:-D:-D

kici ja mieszkam 30 km od wawy na wys mszczonowa czyli w stronę zielonej , tak więc mam 100 mniej wiecej , a dla mnie 100km to godzina po katowickiej, do cz-wy jade zwykle 1.5 jak nie ma żadnego korasa.
Z wawy się wyprowadziłam jak Szymek miał rok :-:)-( a jakoś lubie to miasto eehh dobrze że jakoś mega daleko nie jest

reklama
Zielona - to ja tam mieszam w Maonkowym poście:-D:-D

kici ja mieszkam 30 km od wawy na wys mszczonowa czyli w stronę zielonej , tak więc mam 100 mniej wiecej , a dla mnie 100km to godzina po katowickiej, do cz-wy jade zwykle 1.5 jak nie ma żadnego korasa.
Z wawy się wyprowadziłam jak Szymek miał rok :-:)-( a jakoś lubie to miasto eehh dobrze że jakoś mega daleko nie jest

ja mieszkma 25km od wawy ale na wschód :-) więc mam dodatkowe 60km do Ciebie :-) i to przez całą warszawe. Ale moja rodzina od strony mamy pochodzi z okolic radziejowic :-) tam z resztą jest grób mojej rodziny. My planujemy wyjechać tak koło 9 od nas więc koło 10 będziemy w Twoich okolicach aniam, a u zielnonej tak po 11 :-)

Do góry