reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

reklama
Kici no ja dokładnie w zyradowie mieszkam . Daj znaka to pojedziemy jednym peletonem :)
he he niby blisko mieszkamy bo w obrębie jednego miasta a tu taki hektar

Zielona - u mnie CB i nawigacja to podstawa , CB być musi bo mnie panowie z radarami lubią :( nawi mam wbudowane na amen nie da się zapomnieć he he .
sąsiedzi to pomyslą że jakie wesele robicie jak się tyle aut tam zwali hehe

widze ze tu jakis nowy watek
jeszcze ogolnego nie poczytalam, ale zczailam ze u zielnej jakies spotkanie sie szykuje, zielona wszystkie kwietniowki do siebie zaprosilas czy jak?? hehe, tez przyjade...jesli mozna
i po co wy waszych facetow ciagniecie ze sie tak zapytam??

Justa - ciągną jak nie moga same dotrzeć .
Ale małżowie mają juz robote odśnieżanie posesji u Zielonej w razie śniegu , w razie szybkiej wiosny koszenie trawnika

Justa - ciągną jak nie moga same dotrzeć .
Ale małżowie mają juz robote odśnieżanie posesji u Zielonej w razie śniegu , w razie szybkiej wiosny koszenie trawnika
hehe a to co innego...:-p chyba ta druga opcja sie sprawdzi bardziej... choc kto wie co z ta zima...
ale fajnie ze chcecie sie spotkac, nie zapomnijcie aparatow fotograficznych!!

Kici no ja dokładnie w zyradowie mieszkam . Daj znaka to pojedziemy jednym peletonem :)
he he niby blisko mieszkamy bo w obrębie jednego miasta a tu taki hektar

Zielona - u mnie CB i nawigacja to podstawa , CB być musi bo mnie panowie z radarami lubią :( nawi mam wbudowane na amen nie da się zapomnieć he he .
sąsiedzi to pomyslą że jakie wesele robicie jak się tyle aut tam zwali hehe

no to się jakoś umówimy :-) i śmigniemy razem :-)

My też bez CB w trase nie jedziemy - toż to samobójstwo :-) mój mąż dwa razy nie wziął i wrócił z dwoma mandatami :-p

zielona to przy terminie roześlij na maile zrzut mapy gdzie to jest :-) z zaznaczonym punktem :-D a najlepszą nawigacją dla mojego męża jestem ja :-p więc może trafimy

no to się jakoś umówimy :-) i śmigniemy razem :-)

My też bez CB w trase nie jedziemy - toż to samobójstwo :-) mój mąż dwa razy nie wziął i wrócił z dwoma mandatami :-p

Mój to już raz prawko starcił za punkty:wściekła/y::wściekła/y: Ja za kierowce mu robiłam póki nie zdał . :wściekła/y:
A ja nas jakoś znawiguje , jak razem będziemy jechać ,
No katowicka bez CB to naprawdę samobójstwo:no::no:

reklama
jeszcez o mnie zapomniałyście
albo będę całą familią albo tylko z Alicją
już się doczekać nie mogę
tylko ja nie znam przepisów z dukana:-(co by coś upichcić

Do góry