reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania mam kwietniowych

Elvie, a grycan to w pasażu jest, z tego co kojarzę...ale on jest na otwartej hali czy to osobna restauracja ?
bo tak myślę, że jesli to bedzie niedziela po poludniu to bedzie po obiedzie, wiec ja tam nie bede miala ochoty na nastepne papu...ale na kafkie i ciacho to i owszem :-)

no sypcie pomysłami, sypcie...inaczej skończy się u mnie na wsi, co też jest fajnym pomysłem, tak myślę :-)...ciacho upichcę, kawę mam, tylko będziemy mieć familię na głowie :-)

reklama
monia - Grycan jest na tej głównej sali, gdzie wszystkie knajpy i kino, ale z boku w rogu, osłonięty filarami, więc można usiąść spokojnie, a jakby któraś zgłodniała to ma obok dużo opcji do jedzenia i bar sałatkowy, który polecam. No i parking jest, więc problemu z autkami nie będzie, a ja mam blisko, więc w 3min. dojdę na piechotę:-)

W Grycanie byłam z Maonką i Gosienką na ostatnim spotkaniu na kawce i lodach.

gosia- łatwy, nie łatwy, liczę na to, że znajdziesz choćby 2h na spotkanie z nami.

Nie chcę uchodzić za marudę ale Elvie tam w niedzielę będzie ful ludzi i szczerze wolałabym w bardziej spokojnym miejscu, a tobie spacerek nie zaszkodzi ;-)Oczywiście jak koniecznie będziecie chciały to ja jestem ugodowa.

Byłam, tłum jak cholera, bo w małpim gaju promocja i pierwsza godzina za darmo, więc rodzice na lodach a dzieciaki pod ich okiem szaleją.
Szukamy innej miejscówki:tak:

Ale lody przepyszne:-)

Już chyba 2 lub 3 razy dzwoniłam do Dagsili, ale ona ma tel. wciąż poza zasięgiem, więc mi się nie udało:-(
Mam nadzieję, że oddzwoni jak zobaczy, że tarabaniłam;-)
Sama też będę jeszcze próbować:tak:

reklama
Coffee heaven to ja Wam moge polecic, Monia dobrze radzi, nie dosc ze kawa super, to pyszne ciasta maja i na slono jakies male kanapki sa. Ja przed angolem zazwyczaj tam laduje, ale w tym na Olawskiej, tam jakos tak przytulniej.
Jest tez w Renomie i w Renomie na gorze byla kiedys knajpa wloska, nie wiem, czy nadal istnieje. Szkoda, ze nie dolacze, ale w najblizszym czasie bez szans :'(

Do góry