reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

spotkania małe i duże

jak mnie mąż puści to też idę :) mieszkam co prawka naprzeciw Arkadii i nie chętnie puszcza mnie teraz samą gdziekolwiek chyba ,że taksą ale postaram się być :p

reklama
Ok, kochane, ja się zamelduję, ale na pewno nie o 11, a koło 12. Będę jechała z Młodą z Ursynowa środkami transportu miejs
kiego:-p Na Pragę to świat i ludzie, a Młoda ma drzemkę do 11, więc na bank się nie wyrobię wcześniej:-D

Jak wszystkie są za Starbuksem, to się dostosuję, choć przyznam, wolałabym coś bardziej dzieciowego z przyczyn oczywistych;-)
Znak rozpoznawczy - Matka Polka - wielki brzuch i bobo przed nim w wózku.

Arteofbeauty - męża słuchaj, ale dogadaj się zeby sie wyrwac na troche :) z okolic arkadii to niedaleko, i godzina taka że komunikacja miejska można spotkojnie dojechac i usiasc w tramwaju czy autobusie.

Warszawa - to może o 12? Skoro dla Aia tak będzie lepiej?

Aia - z Ursynowa to metrem do ratusza i potem autobusem najlepiej chyba :)

niezapominajka - a może warto by było napisać z jakich okolic jestes? Bo nie napisałaś ani nie masz w podpisie, więc ciężko Cie zlokalizować.

Dziewczyny z Warszawy ;)
W takim razie wtorek, godz. 12.00 ;)
Jeśli chodzi o mnie to może być ta "dzieciowa" kawiarenka! Obczaimy jak tam jest, a przy okazji Aia będzie miała łatwiej i może Ananaska się skusi, żeby wyrwać się z Małym ;) Ta, co Lucere wysyłała link wygląda fajnie ;)

ja nie dam rady bo zawsze mam wizyte między 12 a 12:30...:sorry: no i od niedzieli przeprowadzka,brak neta,roboty full...w piątek 25 będę jeszcze raz w Wawie jakby któraś chciałą się umówić na kawę...będę z rana bo mam sprawę...

reklama
Już mu wczoraj zapowiedziałam i się zaśmiał ,że spotkanie "ciężarówek - czyli miłośniczek samochodów transportowych" :)

A tak a propos była z was któraś na wczorajszych warsztatach Mamo to ja na Torwarze ?

Ja byłam i sporo gratisów było plus wygrałam zestaw kremów Palmers :)

Do góry