reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania małe i duże

jak mnie mąż puści to też idę :) mieszkam co prawka naprzeciw Arkadii i nie chętnie puszcza mnie teraz samą gdziekolwiek chyba ,że taksą ale postaram się być :p

reklama
Ok, kochane, ja się zamelduję, ale na pewno nie o 11, a koło 12. Będę jechała z Młodą z Ursynowa środkami transportu miejs
kiego:-p Na Pragę to świat i ludzie, a Młoda ma drzemkę do 11, więc na bank się nie wyrobię wcześniej:-D

Jak wszystkie są za Starbuksem, to się dostosuję, choć przyznam, wolałabym coś bardziej dzieciowego z przyczyn oczywistych;-)
Znak rozpoznawczy - Matka Polka - wielki brzuch i bobo przed nim w wózku.

Arteofbeauty - męża słuchaj, ale dogadaj się zeby sie wyrwac na troche :) z okolic arkadii to niedaleko, i godzina taka że komunikacja miejska można spotkojnie dojechac i usiasc w tramwaju czy autobusie.

Warszawa - to może o 12? Skoro dla Aia tak będzie lepiej?

Aia - z Ursynowa to metrem do ratusza i potem autobusem najlepiej chyba :)

niezapominajka - a może warto by było napisać z jakich okolic jestes? Bo nie napisałaś ani nie masz w podpisie, więc ciężko Cie zlokalizować.

Dziewczyny z Warszawy ;)
W takim razie wtorek, godz. 12.00 ;)
Jeśli chodzi o mnie to może być ta "dzieciowa" kawiarenka! Obczaimy jak tam jest, a przy okazji Aia będzie miała łatwiej i może Ananaska się skusi, żeby wyrwać się z Małym ;) Ta, co Lucere wysyłała link wygląda fajnie ;)

ja nie dam rady bo zawsze mam wizyte między 12 a 12:30...:sorry: no i od niedzieli przeprowadzka,brak neta,roboty full...w piątek 25 będę jeszcze raz w Wawie jakby któraś chciałą się umówić na kawę...będę z rana bo mam sprawę...

reklama
Już mu wczoraj zapowiedziałam i się zaśmiał ,że spotkanie "ciężarówek - czyli miłośniczek samochodów transportowych" :)

A tak a propos była z was któraś na wczorajszych warsztatach Mamo to ja na Torwarze ?

Ja byłam i sporo gratisów było plus wygrałam zestaw kremów Palmers :)

Do góry