reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania małe i duże

ananaska - to przyjdź po wizycie :) napewno po 13 bedziemy jeszcze :)

Magda - a Ty jak wolisz w sensie miejsca? bo jeszcze miejsce mamy do ustalenia i możemy sie spotykać :D

Arteofbeauty - czyli dał zgodę? super :) Ja sie dziś wybieram na warsztaty mamo to ja na torwar - czyli mowisz że warto i że będzie fajnie? lubie gratisy :D

reklama
dał nie dał - da na taxe :p hihi bo dodam ,że ZUS nadal się nie poczuwa mimo 4 zwolnień :p

co do Warsztatów - generalnie wiadomo są nastawione na reklamę - promowanie firm itd ale jak ktoś nie chodzi na szk rodzenia to może się czegoś dowiedzieć nowego (ja chodzę więc wiem już wszystko :)

Gratisy (pieluszki 4szt od pampers plus 2wkladki dla mamy i gazetki )
Johnson&Johnson(mała oliwka,płyn do kąpieli,kremik)
Palmers( saszetki z próbkam, plus próbka kremu jakaś większa) ale ja jeszcze wygralam 2kremy duże :)
Generalnie zgłaszajcie się do konkursu np jak trzymać dziekco itd bo proste i można wygrać laktator,butelke,kremy,pasy do autka itd
Do tego była woda, po cukierku i po małym chlebku Wasa :)

Co godzinke zmienia się sale (sala o karmieniu i mleku, sala o kąpaniu i kocykach itp, sala o fotelikach i pokaz pieluch pampers).

Mi się podobało ale może dlatego ,że nudzę się w domu i lubie już wyjść posłuchać i powoli uspokoić się psychicznie ,że bedzie dobrze :)

Warszawianki to czekamy na inf od wszystkich o miejscu ;)
Arteofbeauty strasznie długo ten ZUS zwleka... Mi już wreszcie na początku pazdziernika wyplacili, a zwlekali głównie dlatego, że u mnie w pracy robili kontrolę

Bardziej pasowałaby mi Arkadia, ale Wileński też może być. Niech będzie Starbucks, będę miała z legionowa 40 min jazdy, więc luz. Mogę się chwilkę spóźnić, bo nie wiem czy nie zamotam się na Starzyńskiego i zdążę na odpowiedni tramwaj. Ale najwyżej poczekacie na mnie 10 min, no nie? :p

Ostatnia edycja:
reklama
Krakowianki drogie, wtorek jest dla mnie jak najbardziej ok:-) nie pasuje mi tylko popołudnie (bo jadę do gin na 15 bodajże, więc tak od 14 jestem nieuchwytna), a o której Wam odpowiada?

Do góry