reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
grrrrrr pisalam i mi posta wcielo.. pewnie sie jutro pojawi....
co ze spotkaniem we Wrocławiu 20-stego????? mnie by pasowało koło godziny 12-13.. gdzieś w okolicach bielan???
co ze spotkaniem we Wrocławiu 20-stego????? mnie by pasowało koło godziny 12-13.. gdzieś w okolicach bielan???
grrrrrr pisalam i mi posta wcielo.. pewnie sie jutro pojawi....
z bielan to ja Cię mogę podholować do centrum, bo dziewczyny w centrum planowały spotkanie
lenkaa*
Fanka BB :)
Dziewczyny ja się piszę jak najbardziej, ale mam problem z transportem, bo chłop ma pracę tego dnia, więc zostaję skazana na komunikację miejską, albo piechtę. Jakby Wam pasowało, to możemy spotkać się w Pasażu Grunwaldzkim albo Galerii Dominikańskiej???? Please - tam mogę dojść bez problemu, a inaczej musiałabym się bujać autobusem - grrr.
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
z bielan to ja Cię mogę podholować do centrum, bo dziewczyny w centrum planowały spotkanie
z transportem, to u mnie żaden problem, bo i tak samochodem przyjedziemy, chodziło mi raczej o to żeby nie pchać się na światła...a raczej jak będziemy wyjeżdżać aby jak najszybciej opuścić wrocław nie stojąć w korkach (bo Agata cyrki nam w aucie ostawia)...
Dziewczyny ja się piszę jak najbardziej, ale mam problem z transportem, bo chłop ma pracę tego dnia, więc zostaję skazana na komunikację miejską, albo piechtę. Jakby Wam pasowało, to możemy spotkać się w Pasażu Grunwaldzkim albo Galerii Dominikańskiej???? Please - tam mogę dojść bez problemu, a inaczej musiałabym się bujać autobusem - grrr.
skoro tak jest to będziemy musiały się pomęczyć do centrum... mnie to już bez różnicy jaka galeria... może dominikańska?? LODY??????????????????? fajnie by było, bo dawno się lodami nei opchałam... a o sadełko trzeba dbać))