reklama
No więc na Wrockowe spotkanko mamy następujące kandydatki: WIOLAN, MAJOWA_MAMA, BARA.... MYSLE TEZ O LENKAA I BALI... KTO JESZCZE???
o! dopiero znalazłam ten wątek, ja oczywiście, że tak we Wrocławiu, najbliższa sobota mi nie pasuje, ale potem wszystkie kolejne raczej tak, bywam też w tygodniu
do Krakowa też bym pojechała, ale jutro z rana rodzice moi przyjeżdżają na kilka dni, gdyby dziś to jutro bym z nimi pojechała, a tak to klops
Majowa_Mama
Fanka BB :)
dziewczynki to co wy powiecie na 21 lub 22 lub 23 pazdziernik?? no i jeszcze gdzie bo temperatura coraz niższa wiec musimy jakies miejsce wybrać, czekam na propozycje
Galeria, Pasaż, Magnolia?? Bo chyba tam będzie najwygodniej?
lenkaa*
dołączam się do wrocławskiego spotkanka i zapraszam dziewczyny z okolic - Dln. Śląsk. Na spotkanie proponuję bla bla cafe:
BlablaCafe Maybebaby Wrocław - Wrocek.pl
Co prawda jeszcze mnie tam nie widzieli , ale opis zachęcający, ewentualnie zostaje jakaś galeria handlowa
Co prawda jeszcze mnie tam nie widzieli , ale opis zachęcający, ewentualnie zostaje jakaś galeria handlowa
Majowa_Mama
dołączam się do wrocławskiego spotkanka i zapraszam dziewczyny z okolic - Dln. Śląsk. Na spotkanie proponuję bla bla cafe:
Jestem za!! Poza tym mam tam całkiem blisko
reklama