reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Dzięki, jesteście kochane:*****
Zapytam go jeszcze, ale raczej nie da rady bo już dziś grafik ustalony był:-( A musiał wziąć wolne w innym terminie bo moja mama będzie mieć operację żylaków 21go i musi ją zawieźć do Częstochowy i przywieźć następnego dnia

przedtem mialam ostatni post ze Krewetka nie ma nr do Luthien i tez do niej pisalam, denerwuje mnie dzis to forum:angry:;-)

Nikita a kiedy byś mogła? Super byłoby się znowu z Tobą spotkać:-)

Dziekuję za smski,kochane jesteście! Widzę ze piszecie że 173 tam jedzie więc pewnie przyjadę bo on odemnie z petli wyjeżdża.Jeszcze w tej Famidze nie byłam,wezmę Majke tradycyjnie ;-),ona już chętna do spotkania,nie może się doczekać.Tylko trochę sie boję jak się zapakuję w autobus z wózkiem,bo jeszcze sama nie jechałam takim wysokim.

no prosze nastepne szykuja spotkanko:) tylko pozazdroscic...szkoda ze ja mieszkam tak daleko...:(((
bo chetnie bym Was zapoznała na zywo:)

Dziekuję za smski,kochane jesteście! Widzę ze piszecie że 173 tam jedzie więc pewnie przyjadę bo on odemnie z petli wyjeżdża.Jeszcze w tej Famidze nie byłam,wezmę Majke tradycyjnie ;-),ona już chętna do spotkania,nie może się doczekać.Tylko trochę sie boję jak się zapakuję w autobus z wózkiem,bo jeszcze sama nie jechałam takim wysokim.

ale przez te remonty na rondzie to chyba ma zmieniona trase?

reklama
Do góry