reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
a ja chyba nie mam jeszcze dostępu do albumu, muszę kogoś poprosić ale zapomniałam kogo.

Do wsi niedaleko Rawy Mazowieckiej. W Rawie chcę rodzić. Zresztą nawet tam chodze na wizyty lekarskie.

a ja chyba nie mam jeszcze dostępu do albumu, muszę kogoś poprosić ale zapomniałam kogo.

Do wsi niedaleko Rawy Mazowieckiej. W Rawie chcę rodzić. Zresztą nawet tam chodze na wizyty lekarskie.

Komi trzeba poprosić o haseło

Ooo to kawałek jest od Łodzi.Szkoda,że się "wynosisz",ale grunt,że tu,na forumie niestraszne odległości są

Ale świat jest mały. W Rawie mieszkałam od urodzenia, tam byli moi dziadkowie a teraz mieszka tam moja ciocia, w domu po dziadkach. Na Jerozolimskiej:-D:tak:

Ja też mieszkałam w Rawie, teraz zostawiłam tam rodziców. Może jeszcze tam wrócimy z mężem, ale świat jest tak duży że po co siedzieć w takiej małęj mieścinie. Jak tylko mąż skonczy studia i dostanie dobrą prace to pożegnamy i teściów. :)

Ostatnia edycja:
Oleśka i inne dziewczyny jak długo byłyście na spotkaniu? tzn ile godzin?
bo wczoraj jak oglądałam wasze fotki, to M się spytał co to kto to to mówię, ze było 2 spotkanie wŁodzi, a ten zdziwiony, czemu nie pojechałam...
ale dobrze, bo bym Was wszystkie pozarażała..
czy planujecie jeszcze jakieś spotkanko przed porodem??

pojawila sie opcja oficjalnych spotkan forumowych organizowanych przez baby boom za posrednictwem moderatorek. ma to wygladac w taki sposob ze w kilku wiekszych miastach bb zapewni nam miejsce do takich spotkan, zaproszone na nie sa zarowno forumowiczki jak i ich znajome przyszle/obecne mamy. spotkania maja odbywac sie cyklicznie. w ciagu najblizszych kilku dni podam Wam szczegolowe informacje wraz z miejscami i terminami. poki co ja organizuje takie spotkanie w warszawie ktore odbedzie sie jeszcze w tym miesiacu. jesli ktoras z Was jest zainteresowana to prosze o wstepne info i dajcie rowniez znac czy przyprowadzicie kogos ze soba, dzieki temu bedziemy wstepnie wiedziec na ile osob potrzebujemy miejsce :)

reklama
pojawila sie opcja oficjalnych spotkan forumowych organizowanych przez baby boom za posrednictwem moderatorek. ma to wygladac w taki sposob ze w kilku wiekszych miastach bb zapewni nam miejsce do takich spotkan, zaproszone na nie sa zarowno forumowiczki jak i ich znajome przyszle/obecne mamy. spotkania maja odbywac sie cyklicznie. w ciagu najblizszych kilku dni podam Wam szczegolowe informacje wraz z miejscami i terminami. poki co ja organizuje takie spotkanie w warszawie ktore odbedzie sie jeszcze w tym miesiacu. jesli ktoras z Was jest zainteresowana to prosze o wstepne info i dajcie rowniez znac czy przyprowadzicie kogos ze soba, dzieki temu bedziemy wstepnie wiedziec na ile osob potrzebujemy miejsce :)

Ja wstępnie powiem że chętnie przyjdę na spotkanie w Warszawie, choć póki nie znam dokładnego terminu nie powiem że napewno :)

Do góry