kurczak1305
mamusia synusia
Są,w tym albumie chyba:-)Ale Wam zazdroszcze. Zdjęcia jakieś będą? My z mężem postanowiliśmy że wyprowadzamy się z Łodzi spowrotem do jego rodziców.
Ooo to daleko od nas wybywasz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Są,w tym albumie chyba:-)Ale Wam zazdroszcze. Zdjęcia jakieś będą? My z mężem postanowiliśmy że wyprowadzamy się z Łodzi spowrotem do jego rodziców.
a ja chyba nie mam jeszcze dostępu do albumu, muszę kogoś poprosić ale zapomniałam kogo.
Do wsi niedaleko Rawy Mazowieckiej. W Rawie chcę rodzić. Zresztą nawet tam chodze na wizyty lekarskie.
pojawila sie opcja oficjalnych spotkan forumowych organizowanych przez baby boom za posrednictwem moderatorek. ma to wygladac w taki sposob ze w kilku wiekszych miastach bb zapewni nam miejsce do takich spotkan, zaproszone na nie sa zarowno forumowiczki jak i ich znajome przyszle/obecne mamy. spotkania maja odbywac sie cyklicznie. w ciagu najblizszych kilku dni podam Wam szczegolowe informacje wraz z miejscami i terminami. poki co ja organizuje takie spotkanie w warszawie ktore odbedzie sie jeszcze w tym miesiacu. jesli ktoras z Was jest zainteresowana to prosze o wstepne info i dajcie rowniez znac czy przyprowadzicie kogos ze soba, dzieki temu bedziemy wstepnie wiedziec na ile osob potrzebujemy miejsce