reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
heh... w tej ciązy to inni musza za mnie mysleć :-p Dzięki Agnieszka :-D tak, mam w soboty od 13:30 do 16:30... A co z Oleśką, bo nie biorę nawet pod uwagę, że jej nie będzie :tak: zaraz, musze przejżec ten wątek jeszcze raz bo juz sie pogubiłam komu kiedy pasuje...

Ok, juz rozumiem, czyli 7 w miare wszystkim pasuje, tylko Oleśka musiałaby zabrac ze sobą Jogódkę. hmm... a może Oleska weźmiesz małą i będziemy ją zabawiac na zmiane ile wytrzyma? Jak dla mnie trochę ruchu nie zaszkodzi - mały sprint między stolikami :-p Może jakiś fajny deserek dla dzieci (typu pajacyk z czapeczką i oczkami i buźką) ją na chwilę zainteresuje? A jak juz energia będzie ja rozpierać, to mogłybysmy sie przejść na jakis krótki spacerek? Hmmm...? Może byc taki pomysł? Bo ja to niedoświadczona mama jestem i może tylko mi sie wydaję, że to takie proste? :-p
Możemy też się spotkać 6-go, z tym że ja wpadłabym tylko na godzinkę (od 11:00 do 12:00), ale jak dla mnie też może być :-) Chyba że pasowałoby wam na późniejszą godzinę - np. na 18:00 albo na 17:00 - wtedy sie troche spóźnię?
Nie chcę juz za bardzo mieszać.... :sorry:
To jak? Siódmy czy szósty?

Ostatnia edycja:
Ok, juz rozumiem, czyli 7 w miare wszystkim pasuje, tylko Oleśka musiałaby zabrac ze sobą Jogódkę. hmm... a może Oleska weźmiesz małą i będziemy ją zabawiac na zmiane ile wytrzyma? Jak dla mnie trochę ruchu nie zaszkodzi - mały sprint między stolikami :-p Może jakiś fajny deserek dla dzieci (typu pajacyk z czapeczką i oczkami i buźką) ją na chwilę zainteresuje? A jak juz energia będzie ja rozpierać, to mogłybysmy sie przejść na jakis krótki spacerek? Hmmm...? Może byc taki pomysł? Bo ja to niedoświadczona mama jestem i może tylko mi sie wydaję, że to takie proste? :-p
Możemy też się spotkać 6-go, z tym że ja wpadłabym tylko na godzinkę (od 11:00 do 12:00), ale jak dla mnie też może być :-) Chyba że pasowałoby wam na późniejszą godzinę - np. na 18:00 albo na 17:00 - wtedy sie troche spóźnię?
Nie chcę juz za bardzo mieszać.... :sorry:
To jak? Siódmy czy szósty?
Niech będzie ten siódmy,bo więcej nas będzie.Oleśka niech weźmie swoja córkę,jakoś sobie poradzimy:-) Ja wezmę swoją córke,ona lubi małe dzieci i umie(!)się nimi zajmować.Będzie ok:tak:

Ino jeszcze zostaje kwestia godziny,chyba ,że gdzies była tylko przegapiłam,co też możliwe
Uff,ulżyło mi,że został ten 7 marzec:yes:
Paszcza mi sie już cieszy

reklama
To co? Ustalone spotkanie na 7-go marca?
Godz. 11.00 Max Ice przy Cinema City
Dołączyła nowa Majówka z Pabianic - evelle. Może przyjdzie do nas na spotkanko???

Do góry