Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Mi, jak pisałam wcześniej, 6-ty pasuje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu mi tak nie do samego końca ten 6 pasuje właśnie kurna w 4 -rkę palecTo może w sobotę 06.03.2010? No dziewczynki, co Wy na to? :-)
To może w sobotę 06.03.2010? No dziewczynki, co Wy na to? :-)
Niech będzie ten siódmy,bo więcej nas będzie.Oleśka niech weźmie swoja córkę,jakoś sobie poradzimy:-) Ja wezmę swoją córke,ona lubi małe dzieci i umie(!)się nimi zajmować.Będzie okOk, juz rozumiem, czyli 7 w miare wszystkim pasuje, tylko Oleśka musiałaby zabrac ze sobą Jogódkę. hmm... a może Oleska weźmiesz małą i będziemy ją zabawiac na zmiane ile wytrzyma? Jak dla mnie trochę ruchu nie zaszkodzi - mały sprint między stolikami Może jakiś fajny deserek dla dzieci (typu pajacyk z czapeczką i oczkami i buźką) ją na chwilę zainteresuje? A jak juz energia będzie ja rozpierać, to mogłybysmy sie przejść na jakis krótki spacerek? Hmmm...? Może byc taki pomysł? Bo ja to niedoświadczona mama jestem i może tylko mi sie wydaję, że to takie proste?
Możemy też się spotkać 6-go, z tym że ja wpadłabym tylko na godzinkę (od 11:00 do 12:00), ale jak dla mnie też może być :-) Chyba że pasowałoby wam na późniejszą godzinę - np. na 18:00 albo na 17:00 - wtedy sie troche spóźnię?
Nie chcę juz za bardzo mieszać....
To jak? Siódmy czy szósty?