reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
jeśli chodzi o Kraków, to ja też jestem na tak;-). Już kiedyś pisałam- dzień i godzina są mi całkowicie obojętne.
Bali Nikita jest chyba też ze Śląska:tak:, to może też by się pisała.

Krewetka ja bym się pisała na spotkanie w Krakowie, to chyba niedaleko z Katowic i jeszcze mogę kogoś zabrać do auta, no problemos
bali zabierz mnie:-D tylko musisz po mnie do Poznania przyjechać :-D;-)
a tak na powanie miłego spotkania wszystkim życzę:tak::happy2:

jeśli chodzi o Kraków, to ja też jestem na tak;-). Już kiedyś pisałam- dzień i godzina są mi całkowicie obojętne.
Bali Nikita jest chyba też ze Śląska:tak:, to może też by się pisała.
no pamiętam, że Nikita, halooooooooooooooooo
kurde nie będziemy jej pytać, ona musi jechać ze mną :-D i Aldonta
dziewczyny sprawa zrobiła się poważna, mieszkam w Katowicach, chyba z tego co się orientuję blisko spodka, i mam dużo wolnego czasu, zbieram wesoły autobus :-D

Kobiety Łodzianki!!! Ja niesety nie dam rady 19 lutegooo, bardzo przepraszam ale mam wyjazd - 18 lutego wybywam z Łodzi i wracam dopiero 22, strasznie mi głupio ale niesety nie moge tego przełożyć już (siła wyższa). Najwyżej zdacie relację jak było, albo może umówiłybyśmy się jeszcze kiedy indziej? Moze jakiś weekend to i Agnieszka77 dałaby radę wpaść?

Oleśka, to może wcześniej? Poprzesuwało ci sie może cos w terminach? Ja mam cały przyszły tydzień wolny. Przedpołudnia, popołudnia, wieczór - do wyboru :tak:

Malina, co ty na to? :-) Bo ta promocja Feretti mnie kusi :-p

No i mam bon na 10 % zniżki na jednorazowe zakupy do Słonia :tak: To mogłybyśmy razem za wszystko zapłacić i wszystkie byśmy skorzystały z rabatu :-)

No ja ten weekend i przyszły tydzień do środy mam wolny. Tzn jak w śroodę to do 15 bo potem mam lekarza i szkołę rodzenia.
Oleśka - co myslisz?

Aaaa i ten tydzień tez mam wolny - bo jestem od wczoraj na zwolnieniu

Ostatnia edycja:
reklama
Jakby było jeszcze jakieś spotkanie w Warszawie to ja chętnie się na nim pojawię :) Także jeśli możecie to dajcie znać :)

Do góry