reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Napiszę tak. P. nie ma wolnego w ten dzień:/ Ja z dwójką dzieciaków nie wyrobię, bo są masakryczne jeśli chodzi o przebywanie poza domem. Bardzo bym chciała się z wami spotkać, ale raczej będzie to niemożliwe.:-(

oleska, a nie ma w manu jakiegos placu zabaw typu kulki???

dziewczyny ja jutro jeszcze bede na necie, ale w srode wieczorem moze byc kiepsko.. czy ja mam numery telefonow do maliny i kurczaka?? hmmm.. kurczaka chyba mam....

kto będzie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny mi niestety nie pasuje :(
bardzo mi przykro jutro bede w łodzi bo musze pare spraw pozaławtwiac
miłego spotkanka wam zycze
mam nadzieje ze niedługo zorganizujemy spotkanko w w weekend z dziecmi :-)

dziewczyny mi niestety nie pasuje :(
bardzo mi przykro jutro bede w łodzi bo musze pare spraw pozaławtwiac
miłego spotkanka wam zycze
mam nadzieje ze niedługo zorganizujemy spotkanko w w weekend z dziecmi :-)

tak sie super zlozylo, ze ja jutro sovbie kolo 10 wyjezdzamz plocka i mam caly dzien na lodz.. ciesze sie ze nie musze z jezykiem na wierzchu jechac... moze jutro sie na kawe spotkamy??
te co nei moga w czwartek??

No jutro to ja odpadam ,ale w czwartek to na 95 % będę,tylko z godzinkę się pewno zobaczymy ,półtorej,jesli ma byc na 18.00,ja mogę być wcześniej,bo mój ma nocki,ale chociaż na chwile Wiolan musze CIe zobaczyć
A mój fon na pewno masz,to ten co CI ostatnio wylazł na wyświetlaczu jak esa CI zapodałam
I jeszcze w którym miejscu w manu,bo toć ona długa i szeroka

reklama
dziewczyny ja jutro sobie jakis maraton an pewno po Manu urządzę... tak bez glonojadów i stękaczy.... jakby któraś chciała to możemy już wcześniej kawke....
Afi, ty jestes na silach w ogóle żeby sie spotkać???

a tak zwyczajnie to zostaje czwartek, jak mniemam koło godziny 18 ( na godzinkę chociaż).... z tym że ja nie mam pojęcia gdzie, bo nei znam Manu..a le kto zna niech rzuci miejscówką....:-):-):-)

jakby co to każda z Was ma dostęp do mojego numeru w grupie w danych kontaktowych .. ale chyba nie na 1 stronie.... :tak::tak::tak::tak:

Do góry