reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
kiedys padła propozycja spotkania ogólnoposkiego majówek. Myslicie że to miałoby szansę wypalić? Okres wakacyjny sie zbliża a to chyba najlepszy czas na takie wypady - jeziorko, domki, grill, %%% i majowe mamy ;) Co wy na to? Chciałabym was w końcu poznać ;)

Ja bym bardzo chciała, ale wydaje mi sie to za dużym logistycznie przedsięwzięciem, kazda w innym czasie ma wolne. Jeśli ktoś się podejmie to zorganizować to ja przyjadę

dziewczyny wszystkim nie da rady dogodzic z terminem i miejscem, ale może chociaż część, ja znam fantastyczne miejsce, ale to na zachodniej ścianie, więc nie bardzo w centrum ŁAGÓW

w zyciu nie widziałam piekniejszego jeziora

O matko to lubuskie:szok: daleko.Jestem za,najlepiej wybrać takie miejsce,gdzie każda z nas ma podobną odległość (w promieniu) i jakiś weekend latem,pomysł bardzo dobry.

też bym się pisała ale obawiam się ze sama z dzieckiem nie dam rady...:(ja mam urlop od 12 sierpnia...

A mam pytanie do dziewczyn z okolic świętokrzyskiego byłyście w Bałtowie?
Malina, asieek, estragon...która jeszcze bo nie pamiętam???

Julita ja nie byłam. Będę w w niedalekim sąsiedztwie świętokrzyskiego w lipcu. Mogłabym podjechac kiedyś do Wiślicy, Buska Zdroju, Pińczowa??

dziewczyny wszystkim nie da rady dogodzic z terminem i miejscem, ale może chociaż część, ja znam fantastyczne miejsce, ale to na zachodniej ścianie, więc nie bardzo w centrum ŁAGÓW
w zyciu nie widziałam piekniejszego jeziora

samo jezioro bez szalu, w lubuskim jest sporo rownie ladnych ale samo miejsce jest magiczne, uwielbiam :D no i festiwal filmowy :D

reklama
hehe, ja byłam w Łagowie z moim byłym ;P ja się pisze wszędzie w weekend z dzieckiem sama, no problem :) tylko musZe wiedzieć wczesniej i będę kombinować :)

Do góry