reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
Ja bardzo chętnie bym przyjechała na spotkanie,ale ze względu na przebytą poprzednio chorobę,boję się,zeby czegoś nie złapała,bo to może się tragicznie dla niej skończyć :-( Następne spotkanie w porze późnowiosenno-letniej będę na pewno.Spacer może być.Nadia krzyczy na spacerach i zaczepia wszystkie dzieci:eek:Ja będę też latem (czerwiec lub lipiec) w któryś weekend w Warszawie u brata,więc chętnie też Wami się spotkam :-)

Agnieszka77 szkoda, ale rozumiem

Oleśka u mnie zależy od drogi, ale ja coś koło 11.30- 12.00 ;-)
będę na górze, ale jakby co będę do Ciebie zdzwonić:tak:

nie wiem czy bede:-(wciagu godz sie rozstrzygnie
szukamy samochodu tzn chcemy kupic i T wylukall cos na internecie wczoraj wieczorkiem.
i chyba bedie jechal do Wawy.czeka na tel od goscia

Ja gdzieś tak myślę kole 12.00 sie zamelduję na miejscu,jakby w razie jakiejś awarii taxi-mpk to będę walic sms do którejś
Agnieszka,no szkoda,że twojego Słodziaka nie wykocham,ale też w zupełności rozumiem.Jeszcze niejedno jak myślę spotkanko przed nami

Agulam ,we no tam ich poganiaj solidnie
Afi szkoda,że też Cię niet :( ale też se odbijemy
Chyba,że Ci ładnie już przeszło,albo przechodzi..............

Ostatnia edycja:
reklama
Chrupcia,tam ,gdzie żarłodajnia jest,nie wiem ,czy się orientujesz w manu
Najwyżej napisz ,gdzie będziesz wchodzić ,którym wejściem i z którąś najwyżej przy tym wejściu się ugadaj
Ja postaram się być przed 12.00 nawet jakby cóś,bo jesio do rossmana wlezę na chwilę

Do góry