reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

spotkania majówek

reklama
ehh... do kitu dziewczyny... Jagoda dalej kaszle i do tego M. się zaraził... bez sensu, żebyśmy Was pozarażali. przepraszam za to zamieszania, ale jak juz planujemy wyjazd do Warszawy, to moja impulsywność nie zna granic, żeby się z Wami zobaczyć ;) mam nadzieję, że się spotkacie beze mnie i może wybierzecie jakieś inne miejsce, które Wam bardziej pasuje.

jeszcze raz dziękuję za elastyczność i ubolewam, że nas nie będzie :(

maUpa:-p

Żartuję.... ale mam nadzieję, że co się odwlecze.... a z drugiej strony Prezes chory, Nataliak ma gdzieś tam jechać, więc może następnym razem uda nam się wszystkim umówić na spokojnie.... dawaj znać!

hahaha wiedzialam ze tak bedzie ;P jak jedna spoza warszawy przyjezdza to pelna mobilizacja a tak to sie nie mozemy spotkac ;P

alis jesli sytuacja tak wyglada to ja bym wolala jednak przelozyc bo i tak mamy cos zaplanowane. w poniedzialek jedziemy na cystografie ale od wtorku jesli lena bedzie sie dobrze czula to jestesmy chetne na spotkania :)

hahaha wiedzialam ze tak bedzie ;P jak jedna spoza warszawy przyjezdza to pelna mobilizacja a tak to sie nie mozemy spotkac ;P

Jak nie możemy?? Ostatnio wrzucałam linki do fajnych miejsc w Wawie i napisałam, że może by tak w końcu gdzieś się umówić, to żadna nie podjęła tematu!:-p Ale idzie wiosna, więc jest szansa że to się zmieni:)

reklama
Mnie od poniedziałku nie ma w Wawie, jadę do Zambrowa :) Także dopiero pewnie za 2-3 tygodnie będę w Wawie, bo pewnie posiedzę u babci długo, szczególnie że pogoda robi się coraz bardziej wiosenna a oni mają działeczkę :p

Do góry