reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

reklama
nie nie chce tak narzucać przeciez sama nie będę jadła:-D niech każdy przyniesie co uważa,tylko jak cos planujecie to napiszcie żebyśmy sie nie zdublowały zbytnio.

Magda to może my przywieziemy te chipsy i paluszki. wpadniemy tak ok 16tej na godzinkę bo Mały już o 18.30 musi być w łóżeczku
No i sprawę nosidełka załatwimy ;-)

Madzia kobietko droga zdradz co ty chcesz na prezencik parapetówkowy? :)

My z Mysiaczkiem to pewnie tak po 17 godzince się zjawimy, wpadniemy popodziwiamy i uciekamy ;)

O i jaka piekna organizacja:-D
to już mamy sałatki,chipsy i paluszki:-D

Arcobaleno nosidełko już czeka:tak:
Hiox ja jużkiedyś pisałam o blaszkach do ciasta ewentualnie mikserze,to zależy jakie będą wasze możliwości finansowe,bo nie chciałabym wymagać zbyt wiele:sorry: A podziwać to nie ma co,więc sie tak nie nastawiaj,bo bedziesz zawiedziona;-)

hmmm...
zważywszy swoją zawaloną kichawę i łaskoczącą krtań to ja jeszcze nie wiem czy sie na parapetówce stawimy.... koło czwartku chyba sie wszystko wyjaśni...

a teraz o spotkaniach Aktywnych Mam....

dostałam dziś takie info:
W tej sprawie na początku przyszłego tygodnia skontaktuje się z Panią Magdalena Zasada.
Akcja finansowania spotkań już się zakończyła, ale wizyta eksperta jest bezpłatna, w wyniku rejestracji klubu aktywnych mam.

no więc jak na razie jest tylko jeden konkret - salę i ewentualny poczęstunek musimy sobie same zafundować - no i od razu mam pytanie - jaki był koszt wynajęcia Smoczej Jamy? Jak to wyglądało w Bajlandii (wie któraś z Was? Bestyjo - mozesz mi zdradzić na PW jaki był koszt??)

no i drugie pytanie... czy wiedząc ze trza się zrzucić chcecie takie spotkanie zorganizować???

dziękuję za uwagę i mam nadzieje ze odpowiecie miedzy sałatkami i ciastkami parapetowymi ;-) :-)

rubi ja się pisze na takie spotkania, koszt jak się podzieli na nas wszystkie to nie będzie wiele ;-) Smocza jama wynajęcie sali tej małej co miałyśmy to 45zł + jakiś poczęstunek, ale nie musimy u nich kupowac ;-) + 9zł za godzine za każde dziecko powyżej roku ;-)

Madzia dobra dobra ;-) mi tam starczy nowe, pachnące i z gustem :tak: i jest co podziwiac :tak:

Moje mozliwosci to teraz sa znikome (temat ci zanany doskonale) :zawstydzona/y: ale jak to mówia w grupie siła :tak: Madzia rzuc linkiem jaki mikser cię interesuje i jakie blaszki :-)

Rubi kontaktuj się z Pania, zobaczymy jak to wszystko z ich strony wyglada, a potem sobie swoje koszty przeliczymy. Mów ze jestesmy na TAK, jak co do czego zawsze mozna zrezygnowac nie ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rubi ja też jestem za spotakniem, nawet jeśli trzeba by się złożyć:-)
Madzia, to ja przyniosę jakieś ciasto:-) i może jakiś soczek??, a może też winko??:-)

Do góry