reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam z Opola i okolic

pierwsza pomoc pierwszą pomocą ale ja dostałam maila że Opolskie Mamy zostały wytypowane i możemy zamówić wizytę eksperta J&J :-)

dostałyście też takiego maila???

ja nie dostałam:no: ale konkurs się chyba jeszcze nie skońćzył, z tego co pamiętam to do jesieni miał być albo ja źle regulamin przeczytałam:crazy::confused:

reklama
a ja dostałam i pozwolę sobie wkleić tu treść listu:

Drogie Klubowiczki!

Zgodnie z regulaminem konkursu na najlepszy Klub Aktywnych Mam 5 pierwszym klubom zgłoszonym w danym miesiącu przysługuje możliwość zaproszenia na spotkanie klubowe eksperta Johnson's® Baby.
Mamy przyjemność poinformować, że to właśnie klub Mamy z Opolszczyzny ma możliwość zaproszenia eksperta Johnson's® Baby .
Aby zamówić wizytę eksperta proszę o przesłanie wstępnych szczegółów spotkania (termin, miejsce itp.) na adres e-mail: m.gornicka@hypermedia.pl
W przypadku jakichkolwiek pytań proszę kierować je również na powyższy adres.

Czekamy na zgłoszenie!

Pozdrawiam

Magdalena Górnicka

a co my na to????

11.09 - Rubi,
18.09 - Agnieszka, rubi, Amelkowa
25.09 - rubi, Amelkowa
2.10 - rubi, Agnieszka,

To nikt inny nie idzie??? :confused: :-p

Co z tym ekspertem? Na parapetówkę zapraszamy? ;-) :-D

11.09 - Rubi, Daga
18.09 - Agnieszka, rubi, Amelkowa, Daga
25.09 - rubi, Amelkowa
2.10 - rubi, Agnieszka,Daga

za rzadko tu zaglądam....:no:

11.09 - Rubi, Daga
18.09 - Agnieszka, rubi, Amelkowa, Daga, Agita
25.09 - rubi, Amelkowa, Agita
2.10 - rubi, Agnieszka,Daga,
:-)

no widze,że się dziewczynki zreflektowały:tak:
Ale teraz mam dylemat,bo tyle samo chętnych na 18 i na 2.10 :baffled: i co mam zrobić????
Myslę,że wybierzemy ten termin bliższy początkowemu,a więc 18.09,mam nadzieję,że te co nie mogą wtedy to sie nie obraża:sorry2:
No nic,czekamy jeszcze na inne dziewczęta,może sie jeszcze ktoś dopisze.

A no i mam wielkę prośbę, o ile to możliwe ,żeby każda cos ze sobą przyniosła do przekąszenia albo do picia.

Amelkowa a'propos eksperta to ok ale nie wiem czy się jeszcze zmieści:-D

reklama
Madzia oczywiscie, ze nie :) Bawcie się dobrze :)
My juz 17-stego wyruszamy na wesele do Rzeszowa, a wracamy 19-tego. Poprostu innym razem popodziwiam coś tam zamajstrowała :)

Do góry