reklama
L4dY-bIrd
doula
ulisiu fajnie że jednak trafiłas do dr. Bloka .To naprawde dobry lekarz
Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci
Jesli org. nie maja nic pzreciwko temu żeby na warsztatach były mamy z brzuszkami to ja jak najbardziej zapraszam .Dowiesz się troche o poczatkach /przygotowaniach do nsozenia i poznasz pierwsze wiązanie dla noworodków
Jeśli będziesz to wez z domu jakiegos pluszaka wielkości malucha misia, kotka czy co tam masz
Będzie wygodniej wiązac na miękkim misiu niż na lalce szkoleniowej ze względu na twój brzuszek
Jesli uda mi sie upchac jeszcze pluszaki to przyniose Tylko zastanawiam sie jak sie z tym całym tabunem zabiore bo mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele pomocy do nsozenia i chciałabym Wam je wszytkie pokazac i opowiedzieć
misza witaj ! Jaki ten świat mały ....Ala już taka duża a ja mam wrażenie że dopiero co byłam u Was i wiązaliśmy dopiero co urodzoną Alutkę
Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci
Jesli org. nie maja nic pzreciwko temu żeby na warsztatach były mamy z brzuszkami to ja jak najbardziej zapraszam .Dowiesz się troche o poczatkach /przygotowaniach do nsozenia i poznasz pierwsze wiązanie dla noworodków
Jeśli będziesz to wez z domu jakiegos pluszaka wielkości malucha misia, kotka czy co tam masz
Będzie wygodniej wiązac na miękkim misiu niż na lalce szkoleniowej ze względu na twój brzuszek
Jesli uda mi sie upchac jeszcze pluszaki to przyniose Tylko zastanawiam sie jak sie z tym całym tabunem zabiore bo mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele pomocy do nsozenia i chciałabym Wam je wszytkie pokazac i opowiedzieć
misza witaj ! Jaki ten świat mały ....Ala już taka duża a ja mam wrażenie że dopiero co byłam u Was i wiązaliśmy dopiero co urodzoną Alutkę
Ostatnia edycja:
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam sąsiadkę zza miedzyJa jestem z TrzebnicyA do jakiego lekarza chodzisz??Ja bym chciała, ale dziecko jeszcze w brzuszku... :-) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie powtórka z tych warsztatów, bo bardzo bym chciała.
I taki malutki off-topic: Joasiu, po nieudanej próbie znalezienia sobie lekarza na NFZ wybrałam się prywatnie do tego, którego polecałaś na forum. Wielkie dzięki :*
Bestyja :P
Administrator
organizatorzy nie mają nic przeciwko.Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci
PS. róbcie proszę zdjecia.
Chciałabym byscie się tez zalogowały na aktywnychmamach.pl i tam dołączyły do spotkań.
http://aktywnemamy.pl/squad,show,18949.html
Jak sie zalogować jest napisane w 3 poscie w ogłoszeniu na górze działu.
Ostatnia edycja:
ulisia
chustomama :)
ulisiu fajnie że jednak trafiłas do dr. Bloka .To naprawde dobry lekarz
No niestety, chociaż baaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała to i tak ten poniedziałek odpada niestety - pracuję.
Witam sąsiadkę zza miedzyJa jestem z TrzebnicyA do jakiego lekarza chodzisz??
Do dr Bloka we Wrocławiu - polecam
Chciałabym byscie się tez zalogowały na aktywnychmamach.pl i tam dołączyły do spotkań.
Aktywnemamy.pl
Jak sie zalogować jest napisane w 3 poscie w ogłoszeniu na górze działu.
Kiedyś to zrobię, ale na razie niestety mnie to technicznie przerasta - tzn nie mogę się skupić - ech te hormony...
edit: Jednak udało mi się to opanować - jestem zalogowana
Ostatnia edycja:
Julisia
Fanka BB :)
ojj ale fajnie też bym chętnie przyszła na zajęcia bo chustę już kupiłam a jeszcze nie mam pojęcia jak się wiązać niestety moja malutka podkasłuje sobie i musimy siedzieć grzecznie w domku mam nadzieję że zajęcia jeszcze będą organizowane i uda nam się w nich uczestniczyć
pozdrawiam wrocławianki
pozdrawiam wrocławianki
Eh młody dostał kataru i pokasłuje ,musimy odwołać naszą dzisiejszą obecność na spotkaniu,nie chciałabym by Jakub pozarażał inne dzieciaczki. A tak się nastawiłam na dzisiejsze spotkanie... No szkoda,mam nadzieje że innym razem się uda :-). Pozdrawiam i przepraszam za kłopot.
L4dY-bIrd
doula
Spotkanie było super.
Joasiu bardzo dziekuje
Opowiedzcie co sie działo jak już mała Misia wymusiła powrót do domku
To ja dziekuje Wam ze mogłam Was poznać
Było naprawde suuuuper !
Maluchy pieknie współpracowały i chyba były zachwycone
Michalina odstawiła cyrk ale chyba tylko dlatego ze musiałyscie jechać a jej było tak dobrze tam
Zapraszam Was 29 maja na warsztaty naturalnego pieluszkowania maluchów które poprowadze w znanej już MamCzas Cafe (lada moment Kasia zamieści info o warsztatach na ich stronie i bedzie mozna sie zapisywać )
będzie tak samo przyjemnie jak ostatnio
ściskam Was z Sobótki
reklama
Witam tu Kasia z MamCzasCafe.
Link do warsztatów z pieluszkowania Warsztaty z pieluszkowania
Link do warsztatów z pieluszkowania Warsztaty z pieluszkowania