reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

Ojej, widzę znajomą buźkę w avatarku :-)

Jaki ten internet jest mały... :-)

reklama
ulisiu fajnie że jednak trafiłas do dr. Bloka .To naprawde dobry lekarz :)

Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć :) Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci :)

Jesli org. nie maja nic pzreciwko temu żeby na warsztatach były mamy z brzuszkami to ja jak najbardziej zapraszam .Dowiesz się troche o poczatkach /przygotowaniach do nsozenia i poznasz pierwsze wiązanie dla noworodków :)
Jeśli będziesz to wez z domu jakiegos pluszaka wielkości malucha ;) misia, kotka czy co tam masz ;)
Będzie wygodniej wiązac na miękkim misiu niż na lalce szkoleniowej ze względu na twój brzuszek :)

Jesli uda mi sie upchac jeszcze pluszaki to przyniose :) Tylko zastanawiam sie jak sie z tym całym tabunem zabiore bo mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele pomocy do nsozenia i chciałabym Wam je wszytkie pokazac i opowiedzieć ;)

misza witaj ! Jaki ten świat mały ....Ala już taka duża a ja mam wrażenie że dopiero co byłam u Was i wiązaliśmy dopiero co urodzoną Alutkę

Ostatnia edycja:
Ja bym chciała, ale dziecko jeszcze w brzuszku... :-) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie powtórka z tych warsztatów, bo bardzo bym chciała.

I taki malutki off-topic: Joasiu, po nieudanej próbie znalezienia sobie lekarza na NFZ wybrałam się prywatnie do tego, którego polecałaś na forum. Wielkie dzięki :*
Witam sąsiadkę zza miedzy;)Ja jestem z Trzebnicy;)A do jakiego lekarza chodzisz??

Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć :) Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci :)

Jesli org. nie maja nic pzreciwko temu żeby na warsztatach były mamy z brzuszkami to ja jak najbardziej zapraszam .Dowiesz się troche o poczatkach /przygotowaniach do nsozenia i poznasz pierwsze wiązanie dla noworodków :)
Jeśli będziesz to wez z domu jakiegos pluszaka wielkości malucha ;) misia, kotka czy co tam masz ;)
Będzie wygodniej wiązac na miękkim misiu niż na lalce szkoleniowej ze względu na twój brzuszek :)
organizatorzy nie mają nic przeciwko.

PS. róbcie proszę zdjecia.
Chciałabym byscie się tez zalogowały na aktywnychmamach.pl i tam dołączyły do spotkań.
http://aktywnemamy.pl/squad,show,18949.html

Jak sie zalogować jest napisane w 3 poscie w ogłoszeniu na górze działu.

Ostatnia edycja:
ulisiu fajnie że jednak trafiłas do dr. Bloka .To naprawde dobry lekarz :)

Jesli uda mi sie upchac jeszcze pluszaki to przyniose :) Tylko zastanawiam sie jak sie z tym całym tabunem zabiore bo mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele pomocy do nsozenia i chciałabym Wam je wszytkie pokazac i opowiedzieć ;)

No niestety, chociaż baaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała to i tak ten poniedziałek odpada :( :( niestety - pracuję.

Witam sąsiadkę zza miedzy;)Ja jestem z Trzebnicy;)A do jakiego lekarza chodzisz??

Do dr Bloka we Wrocławiu - polecam

Chciałabym byscie się tez zalogowały na aktywnychmamach.pl i tam dołączyły do spotkań.
Aktywnemamy.pl

Jak sie zalogować jest napisane w 3 poscie w ogłoszeniu na górze działu.

Kiedyś to zrobię, ale na razie niestety mnie to technicznie przerasta - tzn nie mogę się skupić - ech te hormony... :p

edit: Jednak udało mi się to opanować - jestem zalogowana :)

Ostatnia edycja:
ojj ale fajnie też bym chętnie przyszła na zajęcia bo chustę już kupiłam a jeszcze nie mam pojęcia jak się wiązać niestety moja malutka podkasłuje sobie i musimy siedzieć grzecznie w domku mam nadzieję że zajęcia jeszcze będą organizowane i uda nam się w nich uczestniczyć
pozdrawiam wrocławianki

Eh młody dostał kataru i pokasłuje :dry:,musimy odwołać naszą dzisiejszą obecność na spotkaniu,nie chciałabym by Jakub pozarażał inne dzieciaczki. A tak się nastawiłam na dzisiejsze spotkanie... No szkoda,mam nadzieje że innym razem się uda :-). Pozdrawiam i przepraszam za kłopot.

Spotkanie było super.
Joasiu bardzo dziekuje ;)

Opowiedzcie co sie działo jak już mała Misia wymusiła powrót do domku ;)

Spotkanie było super.
Joasiu bardzo dziekuje ;)

Opowiedzcie co sie działo jak już mała Misia wymusiła powrót do domku ;)

To ja dziekuje Wam ze mogłam Was poznać :)
Było naprawde suuuuper !
Maluchy pieknie współpracowały i chyba były zachwycone ;)
Michalina odstawiła cyrk ale chyba tylko dlatego ze musiałyscie jechać a jej było tak dobrze tam :)

Zapraszam Was 29 maja na warsztaty naturalnego pieluszkowania maluchów które poprowadze w znanej już MamCzas Cafe (lada moment Kasia zamieści info o warsztatach na ich stronie i bedzie mozna sie zapisywać )
będzie tak samo przyjemnie jak ostatnio :)

ściskam Was z Sobótki

reklama
Do góry