reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

Ojej, widzę znajomą buźkę w avatarku :-)

Jaki ten internet jest mały... :-)

reklama
ulisiu fajnie że jednak trafiłas do dr. Bloka .To naprawde dobry lekarz :)

Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć :) Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci :)

Jesli org. nie maja nic pzreciwko temu żeby na warsztatach były mamy z brzuszkami to ja jak najbardziej zapraszam .Dowiesz się troche o poczatkach /przygotowaniach do nsozenia i poznasz pierwsze wiązanie dla noworodków :)
Jeśli będziesz to wez z domu jakiegos pluszaka wielkości malucha ;) misia, kotka czy co tam masz ;)
Będzie wygodniej wiązac na miękkim misiu niż na lalce szkoleniowej ze względu na twój brzuszek :)

Jesli uda mi sie upchac jeszcze pluszaki to przyniose :) Tylko zastanawiam sie jak sie z tym całym tabunem zabiore bo mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele pomocy do nsozenia i chciałabym Wam je wszytkie pokazac i opowiedzieć ;)

misza witaj ! Jaki ten świat mały ....Ala już taka duża a ja mam wrażenie że dopiero co byłam u Was i wiązaliśmy dopiero co urodzoną Alutkę

Ostatnia edycja:
Ja bym chciała, ale dziecko jeszcze w brzuszku... :-) Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie powtórka z tych warsztatów, bo bardzo bym chciała.

I taki malutki off-topic: Joasiu, po nieudanej próbie znalezienia sobie lekarza na NFZ wybrałam się prywatnie do tego, którego polecałaś na forum. Wielkie dzięki :*
Witam sąsiadkę zza miedzy;)Ja jestem z Trzebnicy;)A do jakiego lekarza chodzisz??

Co do warsztatów to mysle że mozesz spokojnie przyjsć :) Porozmawiamy sobie o noszeniu/bliskości w I i II grupie .Dlaczego to takie wazne jest dla noworodków i małych dzieci :)

Jesli org. nie maja nic pzreciwko temu żeby na warsztatach były mamy z brzuszkami to ja jak najbardziej zapraszam .Dowiesz się troche o poczatkach /przygotowaniach do nsozenia i poznasz pierwsze wiązanie dla noworodków :)
Jeśli będziesz to wez z domu jakiegos pluszaka wielkości malucha ;) misia, kotka czy co tam masz ;)
Będzie wygodniej wiązac na miękkim misiu niż na lalce szkoleniowej ze względu na twój brzuszek :)
organizatorzy nie mają nic przeciwko.

PS. róbcie proszę zdjecia.
Chciałabym byscie się tez zalogowały na aktywnychmamach.pl i tam dołączyły do spotkań.
http://aktywnemamy.pl/squad,show,18949.html

Jak sie zalogować jest napisane w 3 poscie w ogłoszeniu na górze działu.

Ostatnia edycja:
ulisiu fajnie że jednak trafiłas do dr. Bloka .To naprawde dobry lekarz :)

Jesli uda mi sie upchac jeszcze pluszaki to przyniose :) Tylko zastanawiam sie jak sie z tym całym tabunem zabiore bo mam wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele pomocy do nsozenia i chciałabym Wam je wszytkie pokazac i opowiedzieć ;)

No niestety, chociaż baaaaaaaaaaaaaardzo bym chciała to i tak ten poniedziałek odpada :( :( niestety - pracuję.

Witam sąsiadkę zza miedzy;)Ja jestem z Trzebnicy;)A do jakiego lekarza chodzisz??

Do dr Bloka we Wrocławiu - polecam

Chciałabym byscie się tez zalogowały na aktywnychmamach.pl i tam dołączyły do spotkań.
Aktywnemamy.pl

Jak sie zalogować jest napisane w 3 poscie w ogłoszeniu na górze działu.

Kiedyś to zrobię, ale na razie niestety mnie to technicznie przerasta - tzn nie mogę się skupić - ech te hormony... :p

edit: Jednak udało mi się to opanować - jestem zalogowana :)

Ostatnia edycja:
ojj ale fajnie też bym chętnie przyszła na zajęcia bo chustę już kupiłam a jeszcze nie mam pojęcia jak się wiązać niestety moja malutka podkasłuje sobie i musimy siedzieć grzecznie w domku mam nadzieję że zajęcia jeszcze będą organizowane i uda nam się w nich uczestniczyć
pozdrawiam wrocławianki

Eh młody dostał kataru i pokasłuje :dry:,musimy odwołać naszą dzisiejszą obecność na spotkaniu,nie chciałabym by Jakub pozarażał inne dzieciaczki. A tak się nastawiłam na dzisiejsze spotkanie... No szkoda,mam nadzieje że innym razem się uda :-). Pozdrawiam i przepraszam za kłopot.

Spotkanie było super.
Joasiu bardzo dziekuje ;)

Opowiedzcie co sie działo jak już mała Misia wymusiła powrót do domku ;)

Spotkanie było super.
Joasiu bardzo dziekuje ;)

Opowiedzcie co sie działo jak już mała Misia wymusiła powrót do domku ;)

To ja dziekuje Wam ze mogłam Was poznać :)
Było naprawde suuuuper !
Maluchy pieknie współpracowały i chyba były zachwycone ;)
Michalina odstawiła cyrk ale chyba tylko dlatego ze musiałyscie jechać a jej było tak dobrze tam :)

Zapraszam Was 29 maja na warsztaty naturalnego pieluszkowania maluchów które poprowadze w znanej już MamCzas Cafe (lada moment Kasia zamieści info o warsztatach na ich stronie i bedzie mozna sie zapisywać )
będzie tak samo przyjemnie jak ostatnio :)

ściskam Was z Sobótki

reklama
Do góry