reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

17 maja 2010

grupa I dzieci w wieku 0-6/7 mcy ( od noworodków do dzieci siedzących) 10.00-12.00
MisiaM + córcia 3 miesiące

grupa II dzieci 7mcy + , 12.30-14.30
Roxiak + synek 8 mcy

na spotkanie można przyjść z mężem tylko,że on jest liczony jako osoba dorosła biorąca udział w warsztatach. W końcu tatusiowie tez mogą w chustach nosić. :tak:

reklama
Ja przyjade sama z Gabrysiem. Maz bedzie po nocce, wiec nie sadze, zeby mial nastroj na "dodatkowe zajecia" :)

Nie sądzę , choć pewnie ze swoją byłoby łatwiej.
Dopytam się o to. Mozliwe,że chusty będzie można kupić na miejscu.

Pani Joanna będzie miała chusty ze sobą takie na których będzie można ćwiczyć.
A chusty kosztują różnie , wszystko zależy od materiału i rodzaju.

EDIT: możecie też zaprosić np koleżankę , tylko wtedy proszę o dopisanie i jej do listy.

Ostatnia edycja:
Witajcie ,

Jestem tą "Panią "Joanną z która bedziecie miały w poniedziałek warsztaty noszenia dzieci w chustach .
Padaja pytania czy trzeba mieć swoją chustę - nie nie trzeba :)
Chusty będa dla Was przygotowane z mojego stosu warsztatowego .
Trzeba miec dziecko i dobry humor ze sobą

Te mamy których maluszki nie trzymają karku proszę o zabranie ze sobą
pół pieluszki tetrowej - będzie nam potrzebna do zabezpieczenia karku maluszka w chuście :)

Pytacie o możliwość zakupu chusty .
Nie jestem związana z żadną firmą która produkuje chusty i niczego na warsztatach nie sprzedaje .
Wiem gdzie można kupić chusty w sklepach stacjonarnych lub w sklepach internetowych .Wszystkie informacje otrzymacie na warsztatach :)

Jaki koszt chusty ?
O tym tez będziemy rozmawiać . Wstępnie mogę powiedzieć że koszty chust są bardzo rożne .Od 150 zł w górę .
U mnie będziecie mogły podtykać , powiązać się w rożne chusty , rożnych firm :)

jeślimacie jakieś pytania - pytajcie śmiało .
mam nadzieje że będzie Nam sie miło współpracowało na warsztatach i do zobaczenia :)

Joasia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry