reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
koniecznie:-)
a co naprawde jest na takich zajeciach ale tak na zywo jak to wygladaNaprawde warto poświęcic czas??
pestusia
Fanka BB :)
to może i ja się przejdę o ile wcześniej się nie rozpakuję
To zależy czego potrzebujesz. Są warsztaty z Anią Sikorską, która opowiada o prawidłowym rozwoju dziecka pod względem motorycznym. Pokazuje ćwiczenia i właściwie każda mama może się skonsultować:-) Zaangażowanie Ani i uwielbienie młodzieży;-) widać tutaj.
Dla odmiany Dorota Jenerowicz opowiada o alergiach, atopiach innych strasznych dolegliwościach i podaje pomysły, jak sobie z nimi radzić i jak dbać o skórę dziecka.
Ponieważ byłam na wszystkich spotkaniach - reakcja Mamuś była super i proszą kolejne spotkania:-) Natomiast ja mogę byc stronnicza, bo ze strony BB współorganizuję spotkania. No i najwazniejsze można spotkać administrację BB na żywo
Dla odmiany Dorota Jenerowicz opowiada o alergiach, atopiach innych strasznych dolegliwościach i podaje pomysły, jak sobie z nimi radzić i jak dbać o skórę dziecka.
Ponieważ byłam na wszystkich spotkaniach - reakcja Mamuś była super i proszą kolejne spotkania:-) Natomiast ja mogę byc stronnicza, bo ze strony BB współorganizuję spotkania. No i najwazniejsze można spotkać administrację BB na żywo
Lenuszka
Mamusia Gajusi
To zależy czego potrzebujesz. Są warsztaty z Anią Sikorską, która opowiada o prawidłowym rozwoju dziecka pod względem motorycznym. Pokazuje ćwiczenia i właściwie każda mama może się skonsultować:-) Zaangażowanie Ani i uwielbienie młodzieży;-) widać tutaj.
Kurcze jako pedagog interesuje mnie ta motoryka..bo alergie raczej odpadajhmmm a duzy harmider na takim spotkaniu??
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Właśnie, o dziwo nie. Maksymalnie w grupie jest koło 20 mam i dzieciaczków, a cześć to mamy z brzuszkiem. Fajnie jest:-)
ooo to dość fajniejeszcze Pani cos napisze i na pewno się zdecyduję
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
No to jeszcze herbata i kawa i niespodzianki i ja;-)
O to super to gdzie moge się zapisać??