reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

reklama
a może skasowałaś, przez przypadek :> ? bo ja często tak robię :zawstydzona/y: jak nie widzę znajomego adresu wśród nieodebranych

Spotkanie będzie. Mailing bedziemy rozsyłac w poniedziałek lub wtorek najblizszy, więc się szykujcie:-)

dziewczyny czy jutrzejsze spotkanie jest aktualne? nie dostałam żadnego maila potwierdzającego mój udział i teraz nie za bardzo wiem, czy iść czy okaże się, że nie ma mnie na magicznej liście;)

ja nie będę jednak na 12.30

chciałam nawet odwołać, ale nie działa ten link "anulujący" który przyszedł w mailu... :(

Ja też nie dostałam nic potwierdzającego spotkanie, jeżeli jutro do 7 nie dostanę to mnie nie będzie!!

P.S nie będzie mnie:(A link rzeczywiscie nie działa;(

Ostatnia edycja:
Spotkanie było.
Niestety gdy zadawałyście pytanie już byłam w pociągu i nie mogłam odpowiedzieć by potwierdzić a widzę,że mailing z AM zawiódł :-(

Teraz już wiem dlaczego przyszło mniej mam niż było zapisanych :-(

Relacja na aktywnemamy.pl powinna się pojawić jutro a jeśli ktoś jest ciekawy zdjęć to zapraszam na PW.

reklama
Do góry