reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

My tez się wybieramy na 12.30, 21 lutego. Mamy nadzieje że bedą jakieś mamusie z Wrocławia -Huby. Mieszkamy tu od kilku miesięcy, a na spacerki i zakupy nadal chodzimy tylko razem. W końcu spotkam się z jakimiś człowiekami : )..
baa i to jeszcze z jakimi-takimi co łaczą te same sprawy, tematy i obecne zainteresowania czyli: papki, kaszki, mleczka, zabaweczki i wózeczki. Do zobaczenia.

reklama
Ja mam siostrę na Borowskiej,też często tam bywam;) Napisz mniej więcej skąd wyruszasz:)Może się umówimy na spacerki.Aha i o której chodzicie.Może inne mamuśki też do Nas dołączą;)I będzie peleton wózkowy:-):-D

heh... nie piszę tego złośliwie broń boże, to tylko taka autorefleksja...
bo mnie zupełnie nie interesują papki ani kaszki (stosujemy BLW) i wózeczki też coraz mniej (chusta)... oj... czy ja będę miała z kimś o czym gadać... :p

heh... nie piszę tego złośliwie broń boże, to tylko taka autorefleksja...
bo mnie zupełnie nie interesują papki ani kaszki (stosujemy BLW) i wózeczki też coraz mniej (chusta)... oj... czy ja będę miała z kimś o czym gadać... :p

pogadamy o chuście jak Twoje dziecko bedzie wazyło 10 kg jak gaja teraz:)

no co jak co, ale temat kupek był zawsze zajmujący :-) tak do roku czasu :-) hmm 3 miesiące to trochę nie za wcześnie Ulisia ? czym gryzie kęsy takie dziecię ?

pogadamy o chuście jak Twoje dziecko bedzie wazyło 10 kg jak gaja teraz:)

Już waży ponad 7 :-) chusta odejmuje ciężaru :-)

no co jak co, ale temat kupek był zawsze zajmujący :-) tak do roku czasu :-) hmm 3 miesiące to trochę nie za wcześnie Ulisia ? czym gryzie kęsy takie dziecię ?

z kupkami masz rację.

co do BLW -
1. Marcel już praktycznie skoczył 4 mce
2. Jeszcze nie gryzie bo poczekamy jeszcze moment z rozszerzaniem diety. ale już w myśl BLW nie daję papek :-)
3. Dziąsełkami. I tak dziecko które ma 4 ząbki rozdrabnia pokarm dziąsełkami. "jedynki" służą tylko do odgryzania kęsów :-)

Już waży ponad 7 :-) chusta odejmuje ciężaru :-)

z kupkami masz rację.

co do BLW -
1. Marcel już praktycznie skoczył 4 mce
2. Jeszcze nie gryzie bo poczekamy jeszcze moment z rozszerzaniem diety. ale już w myśl BLW nie daję papek :-)
3. Dziąsełkami. I tak dziecko które ma 4 ząbki rozdrabnia pokarm dziąsełkami. "jedynki" służą tylko do odgryzania kęsów :-)

to Ty chyba masz magiczna chuste bo ja Gaję włozyłam i się zgiełam w pół!!!

Ja mieszkam na Gaju, na Orzechowej zaraz przy Biedronce ;P Mamy tutaj koło szkoły podstawowej taki skwerek z dala od ulic i samochodów tak między blokami. A tak poza tym to chodzimy do parku na spiską i do tego z cmentarzem a czasami nawet zajedziemy do Parku południowego,ale to już spory kawałek dla wytrwałych :)

reklama
my wychodzimy około 12.00 i spacerujemy około 1,5 godziny. mozemy się jutro spotkać na spacerku, jutro wyruszamy zieloną gondolą o 12 i bedziemy przejeżdzać róg Borowska/ Kamienna o 12.15. Jeżeli ci nie pasuje to moze być trochę póżniej , ja i tak tam bedę objżdzać tamtą okolice. Napisz jesli masz lepszego pomysła :) Dzisiaj jest ładna pogoda, moze jutro tez bedzie tak slonecznie.

Do góry