reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spotkania Aktywnych Mam - Wrocław

Misiakina to w sumie my niedaleko. Zazwyczaj tez jezdzimy na Gaj, bo kolo nas tylko park brochowski, a tam plac zabaw nie bardzo przytosowany jest do maluchow. A Twoja pociecha ile ma? Bo jestem nowa i sie nie orientuje jeszcze na watku :)

reklama
elafe
my wychodzimy około 12.00 i spacerujemy około 1,5 godziny. mozemy się jutro spotkać na spacerku, jutro wyruszamy zieloną gondolą o 12 i bedziemy przejeżdzać róg Borowska/ Kamienna o 12.15. Jeżeli ci nie pasuje to moze być trochę póżniej , ja i tak tam bedę objżdzać tamtą okolice. Napisz jesli masz lepszego pomysła :) Dzisiaj jest ładna pogoda, moze jutro tez bedzie tak slonecznie.

Dziś straszny wiatr.Zastanawiam się nad wyjściem z domu.A jak jutro będzie...nie wiem.Zuzia mi wstała dziś dopiero o 11.00.Znowu mi się przestawiła:-(I spacery późno wypadają.Ale może się zmobilizuje i Ją obudzę.Sama dobrze się nie wysypiam:baffled:bo śpie z nią.Napisze wieczorkiem.A jak coś to moje gygy 10710312

Misiakina
Ja mieszkam na Gaju, na Orzechowej zaraz przy Biedronce ;P Mamy tutaj koło szkoły podstawowej taki skwerek z dala od ulic i samochodów tak między blokami. A tak poza tym to chodzimy do parku na spiską i do tego z cmentarzem a czasami nawet zajedziemy do Parku południowego,ale to już spory kawałek dla wytrwałych :)

Chyba wiem gdzie ten skwerek,niedaleko przychodni Krynickiej???Dobrze się orientuje czy nie bardzo???:happy:Raz tam byłam po szczepieniu i nawet tam fajnie.Tylko samej too tak nie za fajnie;-)

Mój Kacperek ma 14 miesięcy.
A ten skwerek dokładnie tam ... blisko przychodni :)
Ja spaceruje co drugi dzionek ... bo mam dzień pracy,dzień wolny. Jak mnie nie ma to babcia go zabiera albo na ten skwerek albo do parku.

Ja siedzę w domu z Zuzią.Też bym chętnie poszła do pracy.Ale dopóki nie zacznie spać mi normalnie to chyba nie pójdę:)To może kiedyś się spotkamy.Coraz cieplej sie robi...tylko ten cholerny wiatr...Dziś byłam na Armii Krajowej w ING to Zuzia zmarzła mi trochę i szybko do domu poszłyśmy.

reklama
to co ja dostałam to raczej info o odbywającym się spotkaniu więc myślę, że jest jak najbardziej aktualne :-) "mejla" dostałam 9 lutego wiec proponuję się szykować :-)

Do góry