Misiakina to w sumie my niedaleko. Zazwyczaj tez jezdzimy na Gaj, bo kolo nas tylko park brochowski, a tam plac zabaw nie bardzo przytosowany jest do maluchow. A Twoja pociecha ile ma? Bo jestem nowa i sie nie orientuje jeszcze na watku 
reklama
Edzia26
Fanka BB :)
elafe
Dziś straszny wiatr.Zastanawiam się nad wyjściem z domu.A jak jutro będzie...nie wiem.Zuzia mi wstała dziś dopiero o 11.00.Znowu mi się przestawiła:-(I spacery późno wypadają.Ale może się zmobilizuje i Ją obudzę.Sama dobrze się nie wysypiam
bo śpie z nią.Napisze wieczorkiem.A jak coś to moje gygy 10710312
Misiakina
Chyba wiem gdzie ten skwerek,niedaleko przychodni Krynickiej???Dobrze się orientuje czy nie bardzo???
Raz tam byłam po szczepieniu i nawet tam fajnie.Tylko samej too tak nie za fajnie;-)
my wychodzimy około 12.00 i spacerujemy około 1,5 godziny. mozemy się jutro spotkać na spacerku, jutro wyruszamy zieloną gondolą o 12 i bedziemy przejeżdzać róg Borowska/ Kamienna o 12.15. Jeżeli ci nie pasuje to moze być trochę póżniej , ja i tak tam bedę objżdzać tamtą okolice. Napisz jesli masz lepszego pomysłaDzisiaj jest ładna pogoda, moze jutro tez bedzie tak slonecznie.
Dziś straszny wiatr.Zastanawiam się nad wyjściem z domu.A jak jutro będzie...nie wiem.Zuzia mi wstała dziś dopiero o 11.00.Znowu mi się przestawiła:-(I spacery późno wypadają.Ale może się zmobilizuje i Ją obudzę.Sama dobrze się nie wysypiam

Misiakina
Ja mieszkam na Gaju, na Orzechowej zaraz przy Biedronce ;P Mamy tutaj koło szkoły podstawowej taki skwerek z dala od ulic i samochodów tak między blokami. A tak poza tym to chodzimy do parku na spiską i do tego z cmentarzem a czasami nawet zajedziemy do Parku południowego,ale to już spory kawałek dla wytrwałych![]()
Chyba wiem gdzie ten skwerek,niedaleko przychodni Krynickiej???Dobrze się orientuje czy nie bardzo???

Mój Kacperek ma 14 miesięcy.
A ten skwerek dokładnie tam ... blisko przychodni
Ja spaceruje co drugi dzionek ... bo mam dzień pracy,dzień wolny. Jak mnie nie ma to babcia go zabiera albo na ten skwerek albo do parku.
A ten skwerek dokładnie tam ... blisko przychodni
Ja spaceruje co drugi dzionek ... bo mam dzień pracy,dzień wolny. Jak mnie nie ma to babcia go zabiera albo na ten skwerek albo do parku.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
może źle się wiążesz...
ale pogadamy na spotkaniu.
koniec offtopu :-)
nie będziemy się widziałY!!!!!!!!!!!!!!
Edzia26
Ja siedzę w domu z Zuzią.Też bym chętnie poszła do pracy.Ale dopóki nie zacznie spać mi normalnie to chyba nie pójdę
To może kiedyś się spotkamy.Coraz cieplej sie robi...tylko ten cholerny wiatr...Dziś byłam na Armii Krajowej w ING to Zuzia zmarzła mi trochę i szybko do domu poszłyśmy.
Edzia26
Hej dziewczyny
My z elafe mamy juz wspólny spacerek zaliczony.Całe 2h spacerowałyśmy
Fajnie był
beszłyśmy wszystkie warzywniaki w okolicy
Lenuszka
Mamusia Gajusi
no raczej :-) a e-mila dostałaś .. bo ja tak hi hi chociaż nie idę ;-)
no własnie nie dostałam nic!!!
reklama