reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

dzieki dziewczyny

w dzień karmie często co 1,5 godziny maks
ale mała to taki len ze szybko usypia przy piersi
za to w nocy śpi od 3 do 6 godzin różnie
pije herbatke na laktacje i anyżową dodatkowo, 3l wody na dobe i herbate z mlekiem
dokarmiac nie zamierzam, nie poddam sie
walczylam o nią walczylam o karmienie po cc
i nie poddam sie za chiny ludowe

buziaki dla was mała znowu przy cycku papa

reklama
Agacynda zapomniałam wczoraj odp że nie mam wyjścia i muszę zostać sama z Sarą hehe a tak na poważnie to nie mam się czego bać ;)

Mgielko masz rację, walcz do końca o karmienie! Powodzenia!

Po wczorajszym spokojnym i udanym dniu mamy za sobą spokojne wieczorne zasypianie (na leżąco, bez noszenia, bez smoczka) i równie spokojną noc. Nadusia obudziła się tylko na jedzonko o 2ej a potem o 6ej:) cudooowene uczucie:)
Nadusiu... mamusia prosi tak częściej;)

Ej.. a lalus w ciazy?

Pewnie wiecie a ja mam refleks spozniony...

Oooo ALG ...witaj i tu:-*

U mnie nuda:-D jakzr to slodko brzmi po ostatnich zawirowaniach:-)

Musze ponadrabiac co i jak.Teskno za wami;-*

ALG cudaśny synuś!! pisz co tam u Was.
MGIELKA gratuluje! też bym się Wagi nie czepiała. nie każda dzidzia musi przybierac książkowo
ANIULKA nie smutaj się. bedzie dobrze, jeszcze trochę i dzidzia bedzie z Wami
SIHAYA super, że huśtawka przypadla małej do gustu:) trzymam kciuki za dalsze piękne nocki.

ja nawet nie piszę o moim marudniku i nie przespanych nocach... a buuu

Hej

Czytam was niemal regularnie ale mało czasu aby zalogować się i cos skrobnąć :no:
Sihaya,Agacynda,Mgiełka śliczne wasze laleczki są :* Dużo zdrówka dla nich i siły dla Was :tak:
Mój Wiko za kilka dni bedzie miał 9 miesięcy. Za szybko czas mi poleciał :no: W styczniu szykuje sie do pracy a pewnie zleci też raz dwa.

Mgiełko, nie wiem czy coś w tym jest ale na laktacje koleżanka w szpitalu poradziła mi żeby pić sok z czarnej porzeczki. Mąż mi kupił wtedy hortex 100% i piłam, i tak mi z cyców się lało że szok :szok: Mogłabym wykarmić z 6 dzieci, i tak aż do ok 6 miesiąca :tak: Ja na początku prosiłam w aptece coś na zatrzymanie laktacji bo już nie mogłam wyrobić z wymienianiem wkładek :-D Teraz to wydaje sie zabawne ale wtedy nie było

Sihaya o jak ładnie Nadia poszła tobie wczoraj spać :) U mnie Wiko nei ma mowy ze pójdzie spać bez smoczka. tak mu podawaliśmy na początku w razie czego i mu zostało. Czasem w nocy do wystrzeli z dzióbka i nie ma problemu ale do usypiania musi być :) Teraz idą górne jedynki więc smoczek jest wręcz maltretowany :cool:

Noelle też czasem wspominam jak to było gdy pisałyśmy o strarankach a później o pozytywnych testach ciążowych :) Nawet kilka dni temu szukałam swoich pierwszych wpisów :-) Czasem zaglądałam do styczniowych staranek ale nikt sie tam nie odzywa :no: A jestem ciekawa co u dziewczyn np u Myni :sorry:

Nie wiem co jeszcze miałam dodać :) Czekam na męża, jeszcze godzinka :-) Zaraz Wam wygrzebię ajkieś zdjecie mojego Wika

Wiiiiikkkooooooo.jpg

Załączniki

• Wiiiiikkkooooooo.jpg
    Wiiiiikkkooooooo.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 41
ojej to ja kupię jutro sok z czarnej porzeczki, bo jestem chyba w samym środku kryzysu hihi, mała podje idzie spać i za pół godziny się budzi znowu jeść
zwyczajnie się nie najada,
pije już tą herbatkę anyżowa i na laktację mieszankę i dużo wody ale jeszcze sok z czarnej porzeczki wdrożę

u nas z mężem cichy dzień... nawet poszedł spać do starszej córki no trudno czasem i tak jest ja pierwsza ręki nie podam mimo że zawsze to robię...
buziaki

reklama
Do góry