reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Mgielko i tak podziwiam wytrwalosci w karmieniu cycem.:-*:-*

Ok Inesko kiedy to bylo?testy?rosnace brzuszki?porody?

Uciekam ja dzisiaj w rozjazdach.

reklama
ehh.. no i wygląda na to Mgiełko, że i my mamy śluz w pieluszce... będziemy obserwować jutro co i jak i w poniedziałek jak coś uderzamy do lekarza...

heloooo

i jak Sihayko dzisiaj Nadusia oprócz tego śluzu w pampersie? spokojnie?

Mgiełko karm Nastkę normalnie cycem, nie daj sobie wmówić. ważne, że przybiera. pij herbatki i przystawiaj Małą a napewno będzie dobrze. a jak przysypia to drap ją po stopach, żeby się budziła i ciągnęła cycocha. trzymam kciuki

Inesko przystojniacha mmmmmhmmm :D

Noellka a jak tam Nataszka? a Ty już nie karmisz cycem?

Gosiu ja bym ocipiała jakbym miała dwa tygodnie zostać z Małą... chyba bym się do rodziców przeprowadziła :-] także podziwiam Cię Kochana, podziwiam :p

A my dzisiaj dwie godziny po lesie z Nelką łaziliśmy i gadaliśmy. Fajnie było, bardzo fajnie. :-D

Sihayko mam nadzieję, że już tego śluzu nie będzie. Czasami się zdarza tak i tak jak mówisz trzeba obserwować. Jestem dobrej myśli!

Inesko Wiktorek cudny!!

Agacynda no to fajny dzień spędziliście :)

No a ja tam się sama nie nudzę :) Jak Anielka podrośnie to zobaczysz ;) Nie ma już tak że pół dnia przesypia.

aaaa faktycznie Noelle pisałaś o tych lekach. Szkoda, że tylko dwa miesiące. ale zawsze to coś...

Oj Gosik ja mam nadzieję, że to już niedługo będzie :] ostatnio zaczęła ''zaczepiać'' zabawki które wiszą nad leżaczkiem :-)

reklama
Agacyndo odrazu zaopatrz sie np.w paracetamol w czopkach.Wrazie jakby Ci mala zagoraczkowala. U Nataszy niestety kazde szczepienie konczy sie goraczka dwudniowa.

W nastepny czwartek my mamy tez szczepienie.Potem dopiero w okolicach roczku.

Faktycznie tu pustki i cisza.Dziewczyny pewnie korzystaja z ostatnich pieknych dni.Strasza dluga zima ,trzeba lapac slonce.;-)

Powiem wam ze moje dziecko zrobilo sie tak ruchliwe ze ja stara matka juz nie nadazam.Turla sis po calym mieszkaniu.Siedzi juz.I zaczyna pelzac do tylu.W zwiazku z powyzszym zrobila sie z niej chudzina.Nie ma juz sladu po pyzuni.

Do góry