reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Asita no tekst rzeczywiscie niezbyt miły, ale czy nie lepiej zapomniec o złym i zaczać wszystko od zera, po co sie kłócić i denerwowac :tak:

ejj no qtwa @ powinnam miec juz 8 dni temu ;[[[

moje dziecko obsrało całe spodnie ;[;[;[

może i tak, ale ja tak niestety nie potrafię po prostu mam już taki charakter i przepraszam za to, oraz za to, że Mgiełkę będę ignorować
może Wy potraficie jej to zapomnieć byc może dlatego że same macie już dzieci lub oczekujecie na nie, nie chce w to już wnikać napisałam co czuje i więcej do tego tematu nie wracam

Królewna a robiłaś bete lub mierzyłaś tempkę, może ci się cykl rozregulował???

Ostatnia edycja:
reklama
moze Krolewno daj sobie jeszcze czas, po porodzie wszystko potrzebuje czasu by wrocic do normy. :)

Asitko ja tez jestem za tym bys zapomniala o wpisie. prosze sie nie klocic bo wirtualne klotnie i tak nic nie wskoraja :) atylko krew psuja. przenioslysmy watek i tyle. tak jak powinno byc. :))

noooo a teraz Sihaya prosze mi tu szybko napisac o wizycie :) bo sie doczekac nie moge :)

Asitko wszystkie zale wyrzucilysmy z siebie.Nowy watek nowy start:-)
Keolewno po porodzie to moze potrwax zanim cykle wyrownaja.A wizyte jakas u gina planujesz?

Edit
Asitoo widze ze ty juz drugi dzien po terminie spodziewanej @??:-)

Ostatnia edycja:
Noelle niby tak, ale mam torbiel na jajniku i ona ostatnio cykl wydłużyła mi do 62 dni także się nie nakręcam, po za tym ostatnio wzięłam dupka na wywołanie @ a teraz już go nie mam, planuje po ślubie zrobić testa chociaż w II krechy nie wierze, chyba że @ się namyśli i przyjdzie :D

Noelle: ja juz po porodzie miałam usg ze względu na bóle kości i brzucha, to było miesiąc temu, i miałam przyjść po tej wizycie za 2 tygondie po @, ale @ miałam zaraz po usg i nie miałam jak iść, a teraz chciałam iśc po @ załozyc ta spirale a nie pojde dopiki nie dostane bo mi szkoda na wizyte, a tak to od razu mi załozy :p
ale zagmatwałam :p hahhaha

Asita ja bym nie wytrzymała :p haha tyle co ja natesty wydałam uhuhu ;/

miałam dizs sprzątać a siedzie i z wami pisze <lol>

a jutro tez czasu nie bedzie bo na zakupy a potem dzien mamy w przedskzolu ;p i chyba goście wieczorem pasuje mi jednak sprzątnąć

Królewna ja po prostu nie chce znowu zobaczyć jednej krechy na teście, wolę żyć w nieświadomości jakby co, ale podejrzewam, że znowu się @ przez tą torbiel :crazy:

reklama
Do góry