reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
Sihaykooo to Ty zbierasz kg tak jak ja :)) tez mam 5 kg na plusiku. :)) z Nadusia i serduszkiem napewno jest dobrze :))

Domik kurcze biedna ta Twoja Lencia. Sprawdzalas moze czy nie ma skazy bialkowej?

Asitkoo i tak jestes pelnoprawna watkowiczka hehehehe nie wiedzialam jakiego slowa uzyc.

A co do tego starego watku to jestem ciekawa co mialysmy pisac do staraczek ktore oprocz Asity i czasem ktorejs to sie nie udzielaly... Aaaaaa zreszta. Mamy swoj watek :-) zapomnijmy o tamtym :D

W ogole to powiem Wam ze boje sie jesc... :| mam taka schize straszna ze wlasnie przed chwila zjadlam cokolwiek.

A i jeszcze mi sie przypomnialo. Agniesiu czy Ty po badaniach moczu mialas stwierdzony cukier w moczu? Bo gdzies wczoraj czytalam ze to tez jest podstawa do stwierdzenia cukrzycy.

Sihaya super że z niunią ok ;) a z serduszkiem na pewno też dobrze ja na sali przedprodoej leżałam z dziewczyną której mła miała arytmie i podczas ktg było słychać że jedno bicie ucieka on jeszcze chorowała na toksoplazmoe i mała po urodzeniu 10 punktów i zero problemów z serduszkiem

Domi kochana malutka jest cudna i zobaczysz ż dzięki temu ż z nią pięknie ćwiczysz szybciutko nadrobi , trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agacyndo ja nidy nie miałam nic w moczy ani cukru ani białka

Ostatnia edycja:
Domikcw ja codziennie biegam tak ok. 1,5km i ćwiczę skalpel Ewy Chodakowskiej (w poniedziałki, środy i piątki) polecił mi go BZIBZIOK a w pozostałe dni ćwiczę na hula hop, po za tym znajoma na torbiele poleciła mi dietę warzywno-owocową, ale stosuję ją dopiero 11 dzień :tak: a co do wagi to już 1,5 miesiąca odkąd wzięłam się za siebie jak nie 2 :-D ale zapraszam w kupie raźniej :-)
Agacynda dzięki :*

Asitko to jakas super dietka :-) widzialam tez ze Paulinka ma juz cel 88% osiagniety :-)
Gratulejszyns :)

Agniesiuuuuu :-)) heheh a powiedz mi jeszcze (cos czuje ze Cie zamecze hehehehe) jakie owocki jadlas? O ile jadlas. Bo ja jestem na totalnej fazie owocowej i nie wyobrazam sobie dnia bez czegos :)

Domik mam nadzieję, że będzie dobrze:* a na kiedy macie jakąś kontrolę??
Asitka ja też planuję po porodzie zacząć z Chodakowską;) pewnie najpierw przeanalizuję jej ćwiczenia pod kątem zdrowotnym hehe - takie zboczenie zawodowe;) ale generalnie mam zamiar się do nich stosować;)

AGACYNADA no ma podejrzenie skazy. traz jestem na specjalnym mleku. nutramigen. jest lepiej bo się nie drze.
cieżkie to moje macierzyństwo... a Ty kochana nie zytaj głupot w necie tylko stosuj się do rad lekarza. napewno dieta wystarczy:)
ASTIA OOOO to pięknie/! ile już schudłas? ja się po cc boje jeszcze cwiczyc:( a poza tym to nie mam kiedy, albo jak mam to chcę trochę odpoczac... teraz mała spi a ja na forum...ale szczerze to nawet siły nogą ruszyc nie mam:( i jak ja schudne bez cwiczen?? jestem taka zmeczona....
SIHAYA mam dzwonic w połowie czerwca żeby się umówic na poczatek lipca.

Agacynda tylko, że ja postanowiłam, że muszę schudnąć 28 kg a przy siedzącej pracy to dość duże wyzwania, a Paulinka ma synka za którym musi biegać ;-) a co do diety to ona bardziej lecznicza niż na odchudzanie :tak:
Sihaya co do Chodakowskiej to ja muszę ograniczyć ćwiczenia na nogi a skupić się na brzucholu ;-)
Domikcw 9 kg schudłam do celu jeszcze 19kg a stratowałam od 94kg

Ostatnia edycja:
Agacyndo jabłka mogłam jeść ale nie każdy przy " cukrzycy " bo niektórym podnoszą cukier jadłam grejpfruty pomarańcze i mandarynki ale to wszystko dozwolone tylko dwa razy dziennie jeden owoc i to jeszcze w duzych odstępach niestety. Bo to nie tak ze tylko słodkie cukier podnosi, przy cukrzycy powinno się jeść produkty z niskim IG

http://www.slodkiemamy.edu.pl/
fajna stronka na temat cukierkowych

Ostatnia edycja:
reklama
Agacynda ja też nie mogę bez owoca każdego dnia... ale z drugiej strony do inki nie potrafię odmówić sobie ciasteczka lub czegoś słodkiego..:/ niech się znów zrobi upalnie, to inka pójdzie w odstawkę na rzecz mineralki i soków i będzie git:) ciasteczka bez inki też pójdą w odstawkę.. lecie przybywaj!!!:)
Asitka wow! gratuluję 9kg na minusie:) i powodzenia dalej:) szalejesz kochana - no ale dla takiego celu wcale się nie dziwię:)

Do góry