reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihaya ja mam podobnie.Zal mi ze tak sie zakonczyl dla nas tamten watek.Przykro mi ze zafasolkowane sa tam hmmm..
Nie mile widziane??

Coz..pozostaje trzymac kciuki ze dziewczyny zafasolkuja i sie tu przeniiosa.

Mgielko co slychac??
Gosiak : super ze Sara juz z Toba:-)

To czekamy na reszte dziewczyn tutaj

Ile po cieciu cesarskim mozna zaczac cwiczyc??;-) ambicje mam...

reklama
Noelle kurcze nie pamiętam jak to było przy cesarce a mój cały skarbiec wiedzy w pudle w piwnicy jeszcze;) postaram się dowiedzieć od koleżanki;) ale mnie się kojarzy, ze to jakoś szybko po porodzie szło, tylko najpierw z oszczędzaniem mm brzucha i blizny...dowiem się:)

Margociuuuu gratulacje!!! :-))

Agniesiu napewno Domisia szybko wyzdrowieje :-)

Mi tez jest ogromnie przykro bo bylam na watku od hmm 4 strony... No ale coz. Lalus nas ewidentnie z niego wywalila...

Hej, widze ze sie porobiło :p

moze nie byłam na wątku od początku, ale jakoś od kwietnia sie udzielałam cały czas i jakoś nie wyobrażałam sobie żeby zafasolkowane odchodziły;/ kurde powiem wam szczerze ze miałam kryzys w tym cyklu szczęśliwym, nie wchodziłam prawie na forum bo mi sie płakac chciało jak widziałam suwaczki ciążowe u dziewczyn na wątku, ale nigdy nie pomyślałabym sobie zeby napisac komus ze to wątek staraczek wynocha, tylko odciełam sie od forum zeby odpocząć a potem wróciłam jak mi przeszsło

ale powiem wam jeszcze, ze podczytywałam cały czas choć nie pisałam zbyt cześto, wiecie 2 dzieci.. no nie ma zbyt czasu ;\
i od jakiegoś czasu juz widać było na forum tą niechęć, staraczki mało sie udzielały.. to chyba było nieuniknione ;/

dlatego i ja melduje sie tutaj :)
ale mimo to i tak trzymam kciuki, szczegolnie za Sailor i Mynie, zeby w koncu sie udało :))

gratulacje dla Gosi :)!!:laugh2:

Bylam wczoraj w kinie i chyba Anielce niezbyt sie podobalo bo caaaaaaalusienki film obkopywala mnie rowno. Juz pod zebra trafia. Szalona... :))) aahh no i przyszedl moj sprzecior AGD ale suszarka stoi jeszcze w duzym pokoju bo moj A cos nie mial werwy by sie zabrac do montazu wczoraj :-)

Krolewno racja! Nie dalo sie tego uniknac... Mam nadzieje ze Mynia zajrzy czasem tu do nas.

Agacynda moze było w kinie za głośno :D z Leną nie byłam w kinie ale z Mają w ciąży tak i nic sie nie działo oprócz tego ze pęcherz mnie wkurzał hahah :p

reklama
Sara.jpg
Zgadnijcie kto to!!??

Załączniki

• Sara.jpg
    Sara.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 73
Do góry