reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Sihayko to naprawde za bezcen dwa kortony ubranek. Ja kupilam 28 szt za 150 zl... Super Ci sie udalo!
A z Tako polecam CityMove lub Alive bo sa naprawde ladne :-) albo ten w kropki, nie pamietam jak sie nazywa. Ogladalam je na zywo i robia wrazenie.

A tu sa dziela mojej mamy. Ochraniacz na lozeczko i nowa poscielka...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 30
  • image.jpg
    image.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 34
  • image.jpg
    image.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Sihaya dzięki za chęci :)
znalazłam jedną dziewczynę która rehabilituje tą metodą , dzwoniłam i może znajdzie dla mnie czas w środę..... eh

Agacyndo piękne cudeńka Twoja mama robi :)

wiecie co mój Antoś zaczął pokasływać mam nadzieje ze to tylko od suchego powietrza, dziewczyny ja wymiękam mała ciągle chora , Antek musi mieć rehabilitacje teraz pokaszluje normalnie nic tylko usiąść i płakać

Ostatnia edycja:
Agnieszko spokojnie, u Antosia to pewnie tylko chwilowe i szybciutko przejdzie. Nie martw sie tyle Kobitko :* a po rehabilitacji napewno sie poprawi i bedzie juz spokojnie sam podnosil glowke :-)) trzymam kciuki za Malego Mezczyzne :-)

Agacyndka mmmm..... no piękne te pościelki, ochraniacz.... Twoja mam to już musi mieć pełno krost na języku przez moje zachwalanie... nawet siostrze posłałam linka do Twoich zdjęć i mężowi... hehe... cuuudne:)
Co do wyprawki, to fakt, że niektóre rzeczy nie w moim stylu, ale i tak nawet jak połowę z tego Nadka wynosi to się opłacało:)

Agnieszko spokojnie, nie denerwuj się tak... kaszelek miejmy nadzieję jest chwilowy, albo tak jak pisałaś od powietrza suchego... a rehabilitacją naprawdę się nie przejmuj... chwila, nie obejrzysz się i Antoś nadrobi:) takie malizny chłoną wszystko jak gąbka:) również jeśli chodzi o ruch,więc głowa do góry!!!!!!!!!:)

edit
Agacynda a jaki macie materacyk?

Ostatnia edycja:
Sihayko krost na jezyku nie ma, ale wlasnie jest w fazie szycia ostatniego ochraniacza bo poscielka juz gotowa :-)) takze pozniej Wam podesle ostatnie cuda :-))

Ja kupilam w Ikei materacyk ale musialabym byc w domu zeby Ci powiedziec co to jest. Moge Ci tylko powiedziec ze kosztowal 129 zl... Ale do tego pierwszego lozeczka mialam fajny bo mialam z kokosem... Taki pozadniejszy.

reklama
AGACYNDA nie lubię Cię za tą pościel:-D pochwal tam mamusię, że cuuuda robi i z chęcią tu obejrzymy:)
AGNIESZKA oby Antoś się nie zaraził. a kysz...choroby, biedna Domisia, że ciągle choruje, ale może to przez przedszkole. wiesz tam coś każdy przyniesie, a ona jak już tyle choruje to ciągle coś łapie.
SIHAYA no to pięknie Nadusia rośnie:) nie martw się. mała ma jeszcze czas na obroty, no chyba że chcesz cc to niech siedzi na dooopce:-D
ASITKA To pewnie już się wygrzewa nie?

NOELLE, PIANKA, GOSIAKa co u Was?

Do góry