reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
co za pogoda!!! burza była dziś 3 razy a do tego pada bez przerwy... jak nie smaży to leje. eh... polskie lato...

SIHAYA Ty to się oszczędzaj kobitko:) jak wrażenia męża z szkoły rodzenia? posciel szyjesz sama czy ktoś z fachowym okiem sie tym zajmie?
AGACYNDA A mozesz jeszcze raz podac te stronki z materiałami?? bo ja przegapiłam:zawstydzona/y:
ASTTKO przykro mi, że w tym cyklu nic z IUI. ale najważniejsze jest to że będzie:)
GOSIAK oooo biedna Sara. dużo sił życzę. wiem co to krzyk dzieciątka. a sab simplex macie? jeśli się bardzo drze to nam kazali podawac czopki VIBURCOL 1/2 czopka i można 2 razy dziennie. albo coś przeciwbólowego w kropelkach. te czopki uspakajają i są ok. Lenka jak juz tak bardzo płakała to dało jej to ukojenie.
NOELLE współczuje... niech teściowa zajmie się swoim zyciem. gratulację dla Nataszki za taką piękną wagę:)
PIANKA no to Kalinka zdolniacha:) nie protestowała?

hej kobietki :)

Pianeczko super że odpieluchowałaś mała :)

wczoraj byliśmy u pediatry poobracał Antka we wszystkie strony i jest ok,mały ma lekką infekcje ale dostał tylko krople robinie do noska
a Dominika skierowanie do pumonologa bo nie wiadomo skąd kaszel u niej,także pewnie pobiorą jej krew zrobią testy i zobaczymy

Pianko tak jest!:) już będę grzeczna:) tej nocy mimo, że padało oszczędziło naszą piwnicę:) na szczęście burzy/nawałnicy jak ostatnio już nie było, uff..
teraz sielanka, odpoczynek:) za tydzień o tej porze pewnie będę się już szykować do wyjazdu urlopowego <jupi>.
A dla córci gratulacje, za poważny krok w "dorosłe" życie:) bez pieluch to już prawdziwa pannica:)

Noelle bądź dzielna!! przewalone masz z tą teściową..

Margotko masuj dużo brzuszek ale baaaaaaaaaaardzo powolnyyyyyyyyyyyymi ruuuuuuuuuuchami:)
możesz też przygiąć kolanka Saruni i nimi też zataczać po brzuszku kółeczka - wszystkie ruchy zgodnie z wskazówkami zegara po lewej stronie(malutkiej) możesz delikatnie mocniej dociskać.

Asika kurcze ale sobie gin urlop wymyślił... i to teraz...ehh... to chociaż poprawy pogody życzę:) no i korzystaj i odpoczywaj na urlopie:)

Domik ze szkoły jesteśmy zadowoleni, przede wszystkim mąż dużo bardziej uświadomiony się czuje:)
A pościel będzie szyć moja mama, bo ja maszyny nie mam:( mam dostać na 30tkę od męża więc do sierpnia muszę na nią czekać cierpliwie;)

Agnieszko super, że z Antosiem w porządku:) to teraz trzymamy kciuki za wyniki Dominisi:)

Ostatnia edycja:
Gosia współczuje ci tych kolek eh, dziewczyny dobrze radzą ale ty pewnie już też sprawdziłaś wszystkie sposoby, trzymaj się dzielnie

Agacynda pościel cudna !!!! taka mama to skarb naprawdę do pozazdroszczenia

Sihaya trzymam kciuki oby mała się przekręciła

Asita mam nadzieję że uda ci się zajść w ciążę.... buziak

u nas już z górki hihi według suwaczka zostało 2 tygodnie i 5 dni do planowanego cc, ale 8mego lipca okaże się czy jeszcze nie wcześniej
mała już mniej ruchliwa, chyba dużo śpi i ma mniej miejsca

Noelle współczuje problemów z teściowej ehhh

Agniesiu dobrze ze z Antkiem jest wszystko okej, z Dominika tez bedzie :) &&&&

Mgielko jejku!! Juz tak blisko!!!!!

Ejjj a ja stanelam dzisiaj na wage i mam 1.9kg mniej niz w zeszlym tygodniu...

reklama
hej :) jakoś nie mam sie weny udzielać więc wybaczcie :)

Agacynda: pościel rzeczywiście piekna :) moja mama tez szyje, ale nie zawracałam jej głowy bo pracuje w 2 miejscach i zamówiłam gotową :)

Asita: ja cały czas trzymam kciuki i czekam az dołączysz do ciężarówek :)

u nas wporządku, kolki nie wiem czy mineły bo mam jeszcze 2 opakowaia sabu i bede podawać do konca, poza tym za 3 tygodnie wprowadzam juz kaszke i słoiczki :) żeby troche jej wynagrodzić to niedobre mleko :p
poza tym Lena chodzi spać o 8 po czym śpi do 8 :p hehe tzn. o 5 mam włączony budzik i daje jej mleko przez sen i spi dalej, chociaż jak sie nie budzi sama to mogłabym juz z tego zrezygnować :p

byłam w piątek z dziewczynami na basenie :D z Lena pierwszy raz, dziecko w szoku ocb :p ale pływała ciężko jej pokazywałam na pleckach na brzuszku :D i z tego wrażenia padła jak ją ubierałam :p Maja poszalała ale chciała iść na głęboką wode ale z nimi dwoma to niemozliwe musiałby mąż byc z nami :p

a tak poza tym przed weekendem bolał mnie brzuch, myslałam ze to przed @ od wkładki bo mnie uprzedzał gin ze moze bolec, ale wczoraj dostałam takich skurczy macicy jak wtedy kiedy rodziłam.. Lena spała, Maja była w przedszkolu a ja prawie po pogotowie dzwoniłam ;/ no ale zadzwoniłąm do gina i wziełąm nospe i po godzinie troche przeszło, pojechałam wieczorem do niego no i na usg ze spiralą wszystki idelanie, ale mam na prawym jajniku wielką cyste no i jak do niedzieli @ nie bedzie to mam dzwonić i zobaczymy co dalej..

Do góry