reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Bzibziok nie gratuluje tylko trzymam mocno kciukasy!!!!

Widzę że tu ćwiczeniowo ;) ja też ćwiczę tylko coś mocniejszego - Insanity i tez mam nadzieje zgubić co nieco do wiosny ;)

Widzę że Nadka i Nelka pięknie nam rosną :) niedługo Sare przegonią hehe ;)

Aga mi się laktacja sama zatrzymała ale ja odstawialam od piersi stopniowo, eliminowalam po jednym karmieniu w dzień tak że na końcówce już tylko w nocy raz karmilam więc jak całkiem postanowilam odstawić to poszło gładko.

Domik Gratuluję ząbków :) widzę że u Lenki to rosną jak grzyby po deszczu :) gratuluje wyników po ćwiczeniach! Piękne efekty! No i proszę Cię! Gdzie Ty niby matka orka jesteś?

reklama
Sihayka pięknie pięknie urosła Nadia ;-) ja zmierzyłam Nelice dzisiaj i ma 69 cm więc różnica między nimi już nie taka duża :p tylko wagowo heheh

Bzibziok superancko, trzymam mocno kciuki i rewelacyjnie, że do Nas napisałaś ;*

Gosiu a co to za ćwiczki? a z czego Ty chcesz Kochana gubić kilogramy? :-)

Agacynda wpisz sobie w google Insanity to zobaczysz ;) ja już robię 8 tydzień ale będę robiła od nowa. A ja nie chcę zgubić kg tylko bebolka bo też mam jeszcze skórę taką rozciagnieta no i cała chcę być fit ;)
Pięknie Nelka urosła! Aż z ciekawości muszę jutro Sare zmierzyć hehe

Pianko co u Was??

Gosiu na szczęście Nela trochę spasowała z tym rozrastaniem się, bo miesiąc temu na szczepieniu miała 68cm. a na jeszcze wcześniejszym 63cm. więc trochę mi ulżyło szczerze powiedziawszy...
zaraz sobie zobaczę te Twoje ćwiczki ;-) ja się wkręciłam strasznie. podoba mi się takie ćwiczenie z rana, a że A w pracy to mi nikt nie przeszkadza :p

edit.
widziałam. MASAKRA! teraz jesteś moim masterem :d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agacynda ahahahaha przestań! :D fajnie jakby jeszcze efekty były takie jak u tych ludzi ;) ja też z rana ćwiczę, od razu jak wstanę, Sara zasiada na swoim tronie i patrzy jak matka robi z siebie wariatke i skacze jak szalona i się śmieje hahahaha
Powiem Ci że Sara jeszcze body na 68 nosi a resztę ubranek już na 74. A waży 8400 :D taka jest drobna

Sihayko podrzuc jakieś przepisy na pyszne koktajle ;) a na warzywne też coś masz?

Ostatnia edycja:
No to szkoda, że nie ma takich efektów jak na filmiku... a może oni z dietą jeszcze robią? bo często gęsto właśnie o to chodzi... a jakiekolwiek efekty są?
to Sara waży tyle co Nelka, właśnie Młodą zważyłam... to wagowo Nela mi się też nie ruszyła od szczepienia. Uff uspokoiła się narazie :p
Sarunia faktycznie drobnica ;-) po Mamusi idzie :D

Agacynda efekty są, na pewno Jestem sprawniejsza a cm niestety się nie zmierzylam na początku ale widzę po spodniach że jest lepiej. Oni mają jakieś swoje koktajle Results formula i to u nich można kupić więc pewnie to w dużej mierze daje efekty ale się nie zrazam tylko cwicze dalej. Ćwiczylam Chodakowska też ale ja muszę mieć tempo i wycisk mega bo inaczej szybko się nudzę, muszę mieć wyzwania ;)
No to dziewczyny teraz idą łeb w łeb z wagą ;) może ze wzrostem też:) Nelka dobrze teraz waży i tak jest że waga rośnie a później stop na jakiś czas.

Ahhh to dobrze, że są efekty. ja też się nie mierze, ale również na spodniach zobaczę efekt jeśli co :-) mam takie spodnie które są wyznacznikiem moim hahahaha
a jak Sarunia? jakieś chodzenie na ekranie? ;-)

Agacynda ja mam kilka par takich spodni hahahaha ;) Sarunia ok, łobuz z niej nieziemski. Jak coś bierze czego nie może i jak mówię "idę już do Ciebie" to rzuca wszystko od razu i ucieka haha, muszę to nagrać :) a chodzić to chodzi przy meblach. A u Nelki co tam nowego? :)

reklama
Słodziak z Saruni ;-) Hehehe koniecznie nagraj i wrzuć na fb.
A Nelka uskutecznia pełzanie do kocich misek a jak patrzę się na nią i mówię ''nie wolno Nelka'' to odwraca się profilem do mnie i się śmieje ;-) ale dzielnie pełznie dalej i wsadza paluszki do kociej wody. dzisiaj u moich rodziców ciągnęła za ogon leżącego psa :D ale zabawa przy tym nieziemska ;-)

Do góry