reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

reklama
DZIEWCZYNKI WIĘKSZE ŁOBUZIARY NIŻ CHŁOPCY:-D

BZIBZIOCZKU już pisalam, ale jeszcze powtórzę Ci! Kochana!!!! muuuaaa!!! mozno zaciskam kciuki!!! będzie dobrze. będzie pięknie!!! zapraszamy do nas :* bardzo się cieszę :*

GOSIA no jak to gdzie jest ze mnie orka? no wszedzie, a zwłaszcza brzuch!!!!!!! trageeeedia... no ale może się kiedyś doprowadzę do ładu i skladu. szkoda, że sprzedalam suknię ślubna bo to był mój wyznacznik:-D

ale te wasze dziewczyny duże są :) rozna nam lasencje!

Gosiu nagram jak tylko będę mieć okazję ;-) może jutro rano.

Domik dasz radę nawet bez sukni hehehe będzie pięknie :D a masz zdjęcie sprzed?

No nie mogę oszalały baby tłusty czwartek za rogiem a one o ćwiczeniach i zrzucaniu kg :-D nie ma jak to między pączkiem a faworkiem poczytać o traceniu cm i kg :-D ale gratuluję mobilizacji będę Wam kibicować :tak:mi akurat pani Chodakowska nie podchodzi :-p
domik nasze śpiewaki idą równo z zębami też mamy 8 :-) Jakub jest teraz na etapie całowania, nie trzeba długo prosić :-D
Bzibziok trzymam kciuki żeby beta pięknie rosła i czekamy na dalsze dobre wieści :tak:
Gosiaczku to wyobraź sobie jaki Kuba jest szczypior bo wagę ma podobną do Sary a ma dobrze ponad 80cm..nawet nie próbuję go zmierzyć bo przy tym pędraku się nie da
agacynda o jak ja dobrze znam fascynację psimi/kocimi miskami, u nas to samo a młody jest taki wredny że jak zabiorę miski to pójdzie i liże podłogę gdzie stały :eek: ale pamiętam że Kala miała to samo najsmaczniejsza psia karma :rofl2:
Anulk@ co u Was?
paulinko i jak po wizycie? chłopak potwierdzony? ;-)masz jakieś zdjęcie z USG?

Hehe Pianko smacznego :-) hihihi ja dzisiaj też zamierzam się pączkami objeść tylko najpierw muszę sobie je upiec :p
To Kalinka zjadała karmę? ;-) hehe a Kubuś to mnie rozwalił tym lizaniem podłogi. Ale Nelka też liże podłogę, bez względu na to gdzie się znajduje :-)

agacynda niestety muszę przyznać że ma na swoim koncie Chappi, Pedigre i Frolika...:sorry:czasem trzeba było zrobić siku i zostawić ją samą na chwilę i to wystarczyło żeby zdążyła dorwać i posmakować :-p na szczęście z tego wyrosła :-D;-)

Domik na bank doprowadzisz się do ładu i składu :) heh jakbym moja suknia ślubna miałaby by moim wyznacznikiem to jakieś 10kg musiałabym zgubić hahaha

Pianko Ty jesteś szczupła laska więc możesz tylko czytać o ćwiczeniach ;) haha nie mogę z Kuby że podłogę lize haha no ale nie musisz później w tym miejscu jej myć ;)

Ale nam się tu smakowicie zrobiło:) o lizaniu, podjadaniu zwierzakom, o pączkach mmmmm... widać, ze tłusty czwartek:)

Agacynda upiekłaś??? ja już 5 zjadłam!! i jak m nie wróci szybko z pracy to niewiele mu zostanie :D

Gosiaku przepisów na koktajle za wiele nie mam:( bo ja to zwykle tak z głowy robię, wg smaku i na co akurat mam ocvhotę a zawartosć lodówki pozwala:)
uwielbiam kiwi więc:
Koktajl z kiwi:
ok. pół szklanki zielonej herbaty
kilka kiwi
pół banana (tak na oko żeby trochę zagęścić ale nie za bardzo)
latem lód najlepiej pokruszony
można dosłodzić miodem, ja wolę bez:)

Bananowy - zwykle z joguretm naturalnym, trochę wyciśniętego soku z cytryny lub limonki.
Czasem do bananowego dodaję kiwi;)

Z pomarańczy łączę z sokiem marchewkowym.

Kiedyś robiłam też ten: Mango lassi - Przepis i ten Zielony koktajl z kiwi, gruszki i selera naciowego – readeat.pl – vegan kitchen, books movies, travels za warzywnymi nie przepadam, więc ten seler naciowy trochę mi przeszkadzał;) warzywne jak już to piję tzw. duszkiem;) a owocowymi się delektuję mmmmmmniam:]
a ten właśnie wypatrzyłam Koktajl ze szpinaku - Przepis i może się skusze wkrótce:)

Gosiak Jakuba nie można na chwilę z oczu spuścić taki psotnik :szok: a jak już oboje dorwą psa...ja nie wiem skąd to zwierze ma tyle cierpliwości :-D a swojej sukni ślubnej nie miałabym odwagi przymierzyć,...szczupła to ja byłam ale przed ślubem i dwójką dzieci czyli dawno i nieprawda :-) :-p
Sihaya jak agacynda potwierdzi że pączki pyszne to zapisuję przepis :rofl2: w tym roku robiłam tylko faworki, pączki kupne ale w przyszłym kto wie ;-)

reklama
Pianko naprawdę polecam! w mojej rodzinie tak zasmakowały, że i mama i siora też robiły u siebie:) przede wszystkim ich smaczek polega na tym, że są pieczone a nie smażone:)

Do góry