reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Domik jeszcze Lence urosną :-)

Anulka właśnie! to może być skok. między 9-11 tygodniem z tego co pamiętam jest. czyli się łapie Maksio.

reklama
Domik mój Mikołaj ma zakola:) W ogóle na z przodu mu jakoś wolniej rosną i się zastanawiam czy to minie... A jak się urodził to miał fryz jak gargamel:)
Agacynda Neluśka okrąglutka:) I widziałam jej kombinscje na fb:) słodziutka jest:)
Sihayka Nadusia będzie drobniejszą kobietką:) Mikołaj też jest bardzo szczupły. Waży ponad 11kg, a mierzy ponad 90 cm.
Anulka my w sumie to tak jakoś walentynek w tym roku nie obchodzimy... Może jeszcze coś z Ł wymyślimy, ale jakoś nie bardzo mi się cokolwiek chce...

hej dziewczyny.
Czytam Was i az serce mi rosnie ze forum caly czas dziala intensywnie.
Jakis czas dluzszy nie zagladalam a Wasze dzieci juz takie duze jejciu tylko pozazdroscic. U mnie @ sie konczy takze moze nie dlugo uda sie znowu zobaczyc dwie krechy na tescie ale jak to powiedzial moj gin oby tylko ze szczesliwym zakonczeniem .

Anulk@ to pięknie się spisałaś szczepieniowo:) zuch dziewczyna:)
U nas też walentynki raczej bez euforii obchodzone. Symboliczny kwiatek, czasem jakaś "lepsiejsza" kolacja i tyle.
Pod teorią skoku rozwojowego ja też się podpisuję:)

Agacyndko u nas też smok tylko do spania. Co więcej, jak nie chce jeszcze spać to nie ma szans żeby go wzięła a jak się uda to nim pluje i wyrzuca na kilometr haha... natomiast jak jest śpiąca to potrafi sama go sobie włożyć i jeszcze czasem przytrzymuje żeby czasem jej nie wypadł;)
Powodzenia z kleikiem! My z nim ruszamy jutro lub w sobotę. A z cycem nic się nie zmieniło przy jedzeniu jak na razie.

Domik nic się nie martw fryzurka Lenki, jeszcze nadrobi, że będziesz mieć kłopot z okiełznaniem czupryny:) Przynajmniej ja sobie tak tłumaczę haha bo Nadka też raczej krótkowosła póki co, choć muszę przyznać, że ostatnio jest jakby mini postęp w temacie;)

Anke witaj kochana!! miło Cię znowu poczytać:) zaglądaj tu do nas a z dwoma krechami to obowiązkowo proszę się nam zameldować:)
Trzymam kciuki za nowy cykl i obyś szybko nam się z dobrymi nowinami pojawiła:)

Asitko widziałam, że enpr zamykają, to gdzie teraz można Cię będzie dopingować i śledzić wykres??

Mamuśki córeczek powiedzcie mi ile miały/mają Wasze królewny jak nosiły/noszą rozmiar 74?? bo wypatrzyłam dla Nadki komplecik i chciałabym na wiosnę/lato jej kupić i zastanawiam się nad rozmiarem haha... teraz nosi 62/68 w zależności od firmy...

Anulk@ my też walentynek nie obchodzimy tzn do wieczora bo jakoś dziwnym trafem jak już się kładziemy zawsze wtedy K przypomina o Walentynkach...:-D;-)
domik mojej małej włosy tak po roku zaczęły rosnąć bo na roczku jeszcze słabo opierzona była :-)
Anke hej hej :) zaglądaj do nas częściej! :-)
agacynda, Sihaya u nas smoczek też tylko na noc przy zasypianiu a jak w dzień chcę mu dać gdy marudzi bez powodu to albo nim rzuca w co się da albo usilnie próbuje wsadzić do buzi siostrze albo mi :-D mam nadzieję że odzwyczajanie pójdzie tak samo gładko jak u siostry powiedziałam że piesek zabrał dla szczeniaczka i ok przyjęła dzielnie na klatę bez marudzenia i płaczu zakończyła etap smoczkowy :tak:

Fotka brzuszkowa:))) Koniec 24tc:)
130220141045.jpg

Załączniki

• 130220141045.jpg
    130220141045.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 42
Paulinko super brzuszek:)

Asitko, Anke dotykać proszę Paulinkowego brzuszka i fasolkować mi tu raz dwa!:D :)

Anulk@ proszę: DSC07843.jpg

Załączniki

• DSC07843.jpg
    DSC07843.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry