reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

Hej kochaniutkie moje echo Antosia wyszło cudnie :) Gradient się trzyma nie rośnie i pani doktor mówi że teraz kolejne takie wahanie może być między 6-7 r życia, więc ulga jest jak cholera :p

Pianko Antoś popierdziela po całym domu na czworaka, wstaje już przy meblach w łóżeczku dlatego mu waga nie rośnie na razie ;P Ale Antoś się duży urodził to to kawał facecika jest :) taka kluska z niego. Ale pytałam się pediatry czy on nie musi mić jakieś diety no bo wagę rocznego dzieciątka ma no i dowiedziałam się ze nie bo Antoś jest jeszcze na piersi i on szybko przyswaja tłuszczyk z mleka maminego a ten tłuszczyk szybko się spali gorzej jak by była na mleku modyfikowanym

Domi ciasto prezentuje się pysznie i pewnie tak też smakuje :)

Agacyndo Sihayo Kochane najlepszego dla dziewczynek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesiu tą ulgę nawet w poście "słychać" :-)) super!!! Bardzo się cieszę, że z serduchem Małego wszystko dobrze :-)) !!!

Agnieszko super wiadomości! zuch chłopak :tak:
Anulk@ a mąkę dajesz zwykłą czy chlebową? czym szczepisz małego?
domik a Ty znowu ciastem kusisz diablico!!! z jakim kremem jest to ciacho? u nas do wiosny daleko, jesień raczej za oknem :confused2: a w nocy taka wichura była że spać się nie dało, mam nadzieję że dziś będzie lepiej bo mam wychodne wieczorem ;)
agacynda brawo dla Anieli !! cudowne uczucie patrzeć na postępy swojego szkraba co nie? ;-) mój znowu artysta się zrobił i śpiewa pół dnia :-D

Hehehe Kubus utalentowany :-) a co spiewa? Piosenki zmyslanki ? :-) ja jako dziecko ponoc spiewalam wlasnie takie :-) wg mnie to chyba jednak byl angielski :p

AGNIESZKA super wiadomosci!!!!! ale ulga! ciesze się bardzo! :*
PIANKA haha Kubek ze śpiewaniem z Lenka by się nadał :) masa jeśt śmietanowo czekoladowa, przełożona brzoskwiniami :-p

Agacyndka brawo dla Nelki za obroty i próby raczkowania:) Nadka póki co rozkręca się z obracaniem i o raczkowaniu jeszcze nie myśli;) pełza jedynie po podłodze.
A tarta mmmm mniam!! w ogóle ja to fanką jestem ks i już mnóstwo przepisów stamtąd przetestowałam:)

Tak Domik tarty są rewelacyjne i te na słodko i wytrawne. Bardzo często robię. Nawet wczoraj mieliśmy na obiado-kolację. Proste do zrobienia i pyszne:) Polecam!

Agnieszko cudowne wiadomości nam przyniosłaś:) bardzo się cieszę, że z Antosiowym serduszkiem dobrze:) bo wiem jaka to ulga po echu usłyszeć jest w porządku:)

Pianko uściski dla śpiewaka;) albo lepiej brawa i owacje na stojąco;)

Ostatnia edycja:
Sihayko a gdzie Nadka tak pełza? :) bo u nas narazie Nelka uskutecznia migrowanie z maty na podłogę w stronę pokoju swojego:p wczoraj przydzwoniła w kolumnę, tak się rozbawiła...

dżizaaas jaką mam ochotę na ciasto, bo nie zrobiłam w końcu dzisiaj tarty.

reklama
Dziewczynki... Czy ja Was do porzadku mam przywolac? :D

Anulka jak Maksio?
Paulinka jak brzusio?! Synek rozkopuje?

Noooo! Ale juz mi tu opowiadac co u Was :-)

Do góry