reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spełnione zaciążone staraczki od stycznia 2012 :)

KROLEWNA i jak uszka Lenki?
ANIULKA najlepszego dla Maksika:)
PAULINKA jej juz polowa!!!!!!! jak to leci!!!! pokaz brzusio:)

tak mówicie o tych kolczykach że zaczęłam zazdrościc:p ja miałam w planie na wiosne przebic. ale jak mój wiercipiętek to wytrzyma

reklama
Hej dziewczyny ;-)
Przepraszam że się tak długo nie odzywałam ale musiałam trochę odpocząć od tego wszystkiego ;-(
ANULK@ gratuluję cudnego synka :-*
Dziewczyny macie prześliczne pociechy ;-)
My z m. zdecydowaliśmy się na ivf w poniedziałek mamy wizytę w tej sprawie w klinice także trzymajcie kciuki :-)
Pozdrawiam Was wszystkie :-)

noooo Asitko:))))) jesteś!!!!:))))) Kciuki w takim razie za poniedziałek:)
a z ciekawostek... ku pokorzepieniu serc:D... znajomi starali się o dzidzię laaaaata... w końcu zdecydowali się na adopcję, po 2-3 latach formalności dostali chłopczyka a miesiąc później okazało się, że ona jest w ciąży:] wszystko się może zdarzyć:)
I co tam u Ciebie poza tym? jak treningi? dietka? w pracy dają w kość?? jakieś ferie planujecie?

SIHAYA w parcy dają mi w kość, przez święta nie ćwiczyłam ale teraz zaczynam znowu :-) na ferie nigdzie nie jedziemy bo musimy oszczędzać na ivf :-) dzięki za pamięć :-*

Hej kobietki;)

Nie odzywam się ostatnio bo jakoś czasu brak Antoś to żywe srebro w ciągłym ruchu i matce odpocząć nie daje , u mnie wszystko ok zaraz poczytam co tam u was buziaki ****

Agnieszko Antoś wnet chodzić zacznie:) Już prawie 9 mies!!:) Ale to zleciało:)
Asitko trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:) A wy się na refundację łapać nie będziecie?
Domi ostatnie zdjęcie mam z 18 tc, więc prawie półtora tyg temu:) Dzisiaj zrobię nowe i Wam wkleję:)

hej hej :-)

PAULINKO niestety na refundowane ivf nie łapiemy się jeszcze :-( zostaje nam ponad pół roku jeśli moja poprzednia gin. napisała w kartotece że staram się o dziecko a w to wątpię :-( a dopiero po upływie 2 lat mogę zapisać się do rozmowy kwalifikacyjnej a to by było w drugiej połowie tego roku i nie wiadomo czy załapałabym się na ivf w tym roku :-(

dzisija byłąm z m. w klinice iiiiiiiiiiiiii podchodzę do zwykłego ivf :tak: gin. dał mi skierowanie na badania i jak wyniki wyjdą dobrze to w połowie marca podchodzę do ivf :szok:

ściskam Was wszystkie i Wasze pociechy :*******

reklama
Do góry